Kiire ja tasuta shipping nüüd!

  • Pilt /140890/1-komplekt-guitarfamily-6-in-line-vasaku-käe-kitarr-1_share/upload.jpeg
  • Pilt /140890/1-komplekt-guitarfamily-6-in-line-vasaku-käe-kitarr-2_share/upload.jpeg
  • Pilt /140890/1-komplekt-guitarfamily-6-in-line-vasaku-käe-kitarr-3_share/upload.jpeg
  • Pilt /140890/1-komplekt-guitarfamily-6-in-line-vasaku-käe-kitarr-4_share/upload.jpeg

1 Komplekt GuitarFamily 6 In-line Vasaku Käe Kitarr Masin Juhid Tuunerid Chrome ( #0427 ) MADE IN KOREA

€6.68 €11.13

Lisa Soovinimekirja
  • Sku: 3140890
  • Kategooria: Keelpille
  • Kättesaadavus: Laos
  • Silt: diy kitarr kaabel iphone, purilennuki capo kitarri, vasakukäeline kitarr kuju, bass kitarr 4 nupud, kitarri capo suur, kitarr 2 pead, bass kitarr 5string pesulõksud, laetud keha kitarr, täielik kaela kitarr, satiin tuuner

TOOTE TUTVUSTUS :

TOODE: Kitarr Machineheads Tuunerid

JUHENDIGA: 6 in-line ; Gear ratio - 1:15 ;

TOOTMISE KOHT: GuitarFamily made in Korea

VÄRV: Kroom, nagu on näidatud pildil

KAAL: 210G/Set

OLULISED NÕUANDED:

1 .Meie toodete hinnad ja veohinnad on moodustatud .Kui ostad ühe toote või mitu ühesuguste toodete , palun kliki "Osta Nüüd" .Kui soovite osta mitu erinevat toodet , palun kliki "Lisa Auto" , Seda saab salvestada mõned pakkimine kaupa .Süsteem arvutab täpne shipping vastavalt oma aadress kas "Osta Nüüd" või " Lisa Auto ".

2. Meil on üldine agentuuri "GOTOH" , "Alfa" , "WD" , "Wilkinson", "Floyd rose" ja nii edasi . "GuitarFamily" on meie enda punkt, et enamik tooted on valmistatud Koreas , lubame, on kõik tooted meie laos on ehtne ja kvaliteetne .TOOTE TEGELIK PILDID:

Firmast:

1. Tere tulemast Kitarr Pere.Liider Hiina Kitarri osad saler, meil on tuhandeid erinevaid tooteid, mis peaaegu tulevad Jaapanist ja Lõuna-koreast.Meie tooted on konkurentsivõimelise hinna ja hea kvaliteediga.Me võitleme selle vastu, milles on võltsitud ja vilets tooteid.Me loodame, et me saame luua pikaajalise koostöö suhted Muusikaline Instrumens Ettevõtte ja salers maailmas.Kui teil on toode, mis konkurentsivõimeline hind, siis võtke meiega ühendust.Saame müügiks see Hiina turul.

2. Kui teil on vaja meie toodete suur kogus , siis võtke meiega ühendust.Me anname teile allahindlust.

3. Meil on piiratud stock , kui teil on vaja kogus väga suur , peate teatama meile.Me nõuda, et see ette.

Laevandus Ja Tagasi:

1. Me shipping üle maailma, välja arvatud mõned kaugemates piirkondades.Rahvusvaheliste saadetiste puhul saadetakse Hiina Post Air Mail , e-EMS või EMS .Tarneaeg võib varieeruda teatud põhjustel, nagu numbrid, et lennuettevõtjad on oma riik ja töötlemise kiirus toll ja post office.Tarneaeg on järgmised:

EMS : 7-20 tööpäeva

e-EMS : 7-20 tööpäeva

Hiina Post Air Mail : 20-60 tööpäeva

Läbi e-pakettaknad, saate jälgida jälgimine teabega oma toote link www.track-trace.com.Pls konsulteerige oma kohaliku postkontori, kas nad nõustuvad või ei.

2. Import maksud ja tasud, mis ei ole arvatud kauba hind või merevedude kulusid.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise või ostu.

3. Tolli teenustasu on tavaliselt laetud laevandusettevõtja või koguda, kui valite kirje üles.Need lõivud ei ole täiendavaid laevandus tasud.

Tasumine

1. Me nõustuda PayPal, alipay ja pangaülekande.Nagu makstud tooteid ,me korraldame shippment kahe päeva jooksul.Kui sa tahad et see suur kogus, siis võtke meiega ühendust , anname teile allahindlust.Kasu on vastuvõetav, siis saad tagasi kõik kauba 14 päeva jooksul kättesaamisest tagastada või asendada selle kirje.Palun võtke meiega referrence number, kui soovid toote tagastada.Pange palun tähele, et ostjad vastutavad postikulu tagasi, esemed tagastatakse, peab olema originaalpakendis tingimus, mis sisaldab silte ja mis tahes pakend, ja me saata ainult asendamist või raha tagastamist pärast seda, kui me vastu võtta tagastatud kaupa.

2. Me testida kõiki punkte, et veenduda, et need on heas enne shipping, ja nad on pakitud hoolikalt, et vältida kahju transiidi.Siiski me teile täielikult vastutav DOA(Vigane Saabumisel) esemed, palun võtke meiega ühendust kui soovite saada defektiga punkt, saadame teile veel üks tasuta või küsimus, täieliku toetuse sõltub teie valik.

Kontakt Ja Tagasiside

1. Soovitame klientidel meiega otse ühendust võtta isegi siis, kui me ei vasta teile kohe, kuna aega vahe.Kõik küsimused on vastas jooksul 12 tundi tööpäeva jooksul ja me proovime parima, et vastus 24 tunni jooksul pühad.

2. Me jätame positiivne tagasiside ostjatele niipea, kui maksekviitung, ja me oleks väga teretulnud, kui te ei jäta meile oma positiivne tagasiside ja 5-tärni reitingu pärast saate oma punkte.Hea tagasiside ja hinnangud on väga kasulik meie eBay karjääri.

3. Palun ÄRGE võtke meiega ühendust kohe, kui te ei ole rahul meie toodete või teenuste enne lahkumist negatiivne tagasiside, me püüame oma parima, et lahendada.

Brändi Nimi - guitarfamily
Mudeli Number - 0427
Tüüp - Tuning Peg
Päritolu - KR(Päritolu)

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Kliendid otsivad ka:

1Set Electric guitar toon tuunerid 3L3R Antiik Pronks J04 Kitarri Häälestamine Pesulõksud Electric Guitar masin juhataja Seotud!

1Set Electric guitar toon tuunerid 3L3R Antiik Pronks J04 Kitarri Häälestamine Pesulõksud Electric Guitar masin juhataja

€23.16 €28.95
Kliendi andmed 1.toote pildid seitsme päeva jooksul pärast saadetise, palun veenduge, et laevandus aadress on õige.meie tooted on uued tooted, seal töötavad töötajad kvaliteeti ja kvantiteeti enne saatmist kontrolli, palun klientidele tundma. 2.kirjed veetakse poolt ems.reach on enamiku riikide jooksul 7 kuni 15 tööpäeva.see on usa.kanada.austraalia.
100tk Tahke Puhas Must Selluloidi Materjali Kitarr Kirkad ilma trükkimine, Triller Muusikainstrument Seotud!

100tk Tahke Puhas Must Selluloidi Materjali Kitarr Kirkad ilma trükkimine, Triller Muusikainstrument

€11.81 €18.44
Toote nimetus must kitarr kirkad materjali selluloidi paksus 0.46 mm/0.71 mm/0.88 mm/0.96 mm/1.2 mm/1,5 mm kuju 31 x 26mm standard kuju trükkimine tühi värvi segamine värvid pak 100tk pime kitarr kirkad; 1000pcs/logo kohandatud kitarr kirkad plii aeg 7 päeva proov 5 tööpäeva valmistada maksetähtaeg alipay, western union, tt kliki mind rohkem tooteid: maksmine: 1.
Kitarr Traadita Süsteemi Professional Juhtmeta Kitarr Saatja-Vastuvõtja Süsteemist, Laetav Saatja Kitarri Tarvikud Osa Seotud!

Kitarr Traadita Süsteemi Professional Juhtmeta Kitarr Saatja-Vastuvõtja Süsteemist, Laetav Saatja Kitarri Tarvikud Osa

€23.33 €46.65
2tk kaasaskantavad juhtmeta kitarr süsteemi electric guitar, bass digitaalse saatja-vastuvõtja muusikariistade osad tarvikud funktsioon: lihtne välimus, vabaneda piirangutest, tugev sekkumine vastupanu, mugav ja kerge kaasas kanda, nüüd vabaneda ühendus kaabel . 6.35 mm universaalne liides, nii saatja ja vastuvõtja saab keerata 220 kraadi. sisseehitatud
500 g must Hobune Juuksed Hobuse Saba Juuksed Viiul Vööri Juuksed 80-85 cm Seotud!

500 g must Hobune Juuksed Hobuse Saba Juuksed Viiul Vööri Juuksed 80-85 cm

€46.30 €50.89
500g 80-85 cm viiul vööri must hobune villast, käsitsi sortida. mongoli vibu hobuse juuksed rehairing vibud.hea kvaliteediga naturaalne must pleegitamata mongoli hobune juuksed. kohaletoimetamine: tavaliselt me kasutame epacket tarnet hiina( umbes 7-21 tööpäeva) laev, usa, venemaa. lennupostiga kaudu majanduse hiina post office (umbes 20-45 tööpäeva)
10tk 50/52mm Multi Värv Kruvi Poolil Elektri Kitarri Humbucker / Double Coil Pickup Coil lnternal Mudel Kate Seotud!

10tk 50/52mm Multi Värv Kruvi Poolil Elektri Kitarri Humbucker / Double Coil Pickup Coil lnternal Mudel Kate

€1.73 €2.34
10tk humbuck kruvi poolil pole tükk ruumi 50/52mm dual coil pickup poolil multi-värv kirjeldus: 100% uued, pole kunagi kasutatud punkt 100% nagu pildil näidatud paigaldus režiimis kruvi poolil 6 string kitarri humbucker materjal: plastik värv: must, valge, kollane, sügav sinine, helesinine, roosa, punane, läbipaistev, oranž, roheline,
Viiul Vööri Grip Partnerid tigu algaja viiuldajad õppida vibu hoidke Sinine Seotud!

Viiul Vööri Grip Partnerid tigu algaja viiuldajad õppida vibu hoidke Sinine

€21.16
Vibu grip partner tigu ideaalne vahend algaja viiuldajad, et õppida oma vibu hoidke seda all.vibu grip partner juhendid õige käe kuju vaja, hoides samal ajal kinni.sobib viiul vibud igas suuruses, alates 1/8, et suurus 4/4 viiul vibud. materjal: naturaalne kumm värv: värvi saab valida makse me hindame kiire makse ja ootan, et aidata teil oma muusikariista
NAOMI 4/4 3/4 1/2 Suurus Maple Wood Reguleeritav kontrabass Silla Messing Kruvid Asendaja Kontrabass Upright Bass Tarvikud Seotud!

NAOMI 4/4 3/4 1/2 Suurus Maple Wood Reguleeritav kontrabass Silla Messing Kruvid Asendaja Kontrabass Upright Bass Tarvikud

€6.62 €7.78
Omadused: reguleeritud reguleeritav püsti 4/4 suurus double bass sild. valmistatud peen maple wood. reguleerib kõrgus loksutades kruvid. hea, täiendamine, oma kontrabass. tehnilised andmed: materjal: maple wood & messing sobib:4/4 3/4 1/2 suurus double bass sku:vp0908-017/vp0908-018/vp0908-019 pakett nimekiri: 1 * bass
5-String Bass Silla BB 105 w/Tsink Sadulad 17mm string kaugus Seotud!

5-String Bass Silla BB 105 w/Tsink Sadulad 17mm string kaugus

€30.05
5-string bass silla bb 105 w/tsink sadulad 17mm string kaugus shippment: laeva ems, tnt, css,ja nii edasi (see on usps ), et enamik riike maailmas. tasuta kohaletoimetamine u. s. a, kanadasse, austraaliasse või euroopasse. kui te olete teistest riikidest,palun võtke meiega ühendust, enne tellimist! me tervitame ühendada shipping,siis klient
Võimendi Kaunistada FD Kitarr Kleebisega Alumiiniumist Auto Kõlarite Logo Märk Kleebis Auto Decal Kleebis Tasuta Kohaletoimetamine Wholesales Seotud!

Võimendi Kaunistada FD Kitarr Kleebisega Alumiiniumist Auto Kõlarite Logo Märk Kleebis Auto Decal Kleebis Tasuta Kohaletoimetamine Wholesales

€5.56
Start lõpp andmed: 100% bränd uus tingimus, topelt pool kleeplint, lihtne seotud auto kõlarite teenetemärgi ideaalne peaaegu kõikjal,autod, võimendi,kitarr,juhul, kergesti eemaldatav, koos südamiku plaat paber disain valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist värv:hõbedane pakend: 1tk auto kõlari märk kleebis me võtame
20PCS 5MM Dia Pärlmutter Shell Cd Fingerboard Dot Asendamine Kitarr Seotud!

20PCS 5MM Dia Pärlmutter Shell Cd Fingerboard Dot Asendamine Kitarr

€2.16 €4.01
Funktsioon : 1.valge pirni shell dot dekoor jaoks kitarri, mandoliini või banjo fingerboard 2.need täpid tehtud professionaalselt, täiesti ümmargune ja kõik 20 tükki sama kuju 3. shell materjal, hea välimusega ja vastupidav kirjeldus: värv: mitmevärviline mategrial: shell suurus:0.5x0.2cm/0.20x0.08inch(dxt) kaal: 5 g pakett
2 Tüüpi Wall Mount Seista Omanik Hammas Ekraan Kitarri Stand Riidepuu Konksu Horisontaalne või Vertikaalne Hoidik Kõige Kitarr Seotud!

2 Tüüpi Wall Mount Seista Omanik Hammas Ekraan Kitarri Stand Riidepuu Konksu Horisontaalne või Vertikaalne Hoidik Kõige Kitarr

€5.99 €7.49
Kitarri stand riidepuu konksu horisontaalne kitarr wall mount seista omanik hammas ekraan omanik 2 stiili valida(palun valida kumba te soovite) stiilis 1: värv: must materjal: abs suurus: kitarr riidepuu: 13*6.5*3.5 cm-5.11*2.7*1.37 tolli kruvid: 2cm-0.8-tollised kruvid omanik: 3cm-1.2 tolline omadused: 1. suurendada vahemikus algatusel ja flexibilty. 2. leevendada
Vastupidav, Kerge Summuti Professionaalne Metallist Tööriistad Helitugevuse Kaasaskantav Clip Vahend Tarvik Viiul Osad Erhu Mikrofon Seotud!

Vastupidav, Kerge Summuti Professionaalne Metallist Tööriistad Helitugevuse Kaasaskantav Clip Vahend Tarvik Viiul Osad Erhu Mikrofon

€0.61 €0.76
1. tehtud rauast materjali, anti deformatsioon, tugev ja vastupidav. 2. trahvi viimistletud, raske murda.see nõrgendab mahu, ei mõjutanud teised samal ajal, kui teie mängides. 3. kerge, lihtne paigaldada.lihtsalt klipid see mute peale silla ümber kaks lähis-stringid. 4. professionaalne erhu tarvikud, ülikond chiness traditsiooniline erhu string
SOACH 10tk Uusim Draakonid ja Budismi stiilis Kitarr Kirkad Paksus 1,0 mm Kitarri Tarvikud kitarr korja Seotud!

SOACH 10tk Uusim Draakonid ja Budismi stiilis Kitarr Kirkad Paksus 1,0 mm Kitarri Tarvikud kitarr korja

€0.74 €1.22
Meie toode muster on juhuslikult valitud, võrreldes toote pildid on mõnevõrra erinevad, loodan, et kallid sõbrad saavad aru,,täname tulemas, soovin teile õnnelikku elu! star
2x Valge w/ Kuld LP Lülitab Lüliti Pesumasin Rütmi Treble Ringi Plaat Sobib Les Paul Seotud!

2x Valge w/ Kuld LP Lülitab Lüliti Pesumasin Rütmi Treble Ringi Plaat Sobib Les Paul

€5.32 €5.97
Värv: valge kuld kiri ühise suuruse pärast-turu osa jaoks kõige gibson või epiphone les pauls graveeritud kiri, mis ei ole trükitud kiri pesumasin saab ummikus keha, kui sa koor maha kahepoolse kleeplindiga tagasi lp lülitab lüliti pesumasin x 2 makse peab olema laekunud hiljemalt 7 päeva jooksul pärast enampakkumiste lõppenud.me saata
2tk eest Poritiiva Black Thumb Rest/Puksiiri Baar/Sõrme Tõmba Jaoks Jazz Precision Bass-Kitarr Seotud!

2tk eest Poritiiva Black Thumb Rest/Puksiiri Baar/Sõrme Tõmba Jaoks Jazz Precision Bass-Kitarr

€0.76 €1.53
2tk eest poritiiva black thumb rest/puksiiri baar/sõrme tõmba jaoks jazz precision bass-kitarr täiesti uus ja kvaliteetne punkt nagu pildil näidatud sobib vanemad precision bass, jazz, bass, mustang bass, musicmaster bass ja usa vintage seeria reissues.või võid määrata ka selle osa kohta bass soovite. sisaldab 4 paigaldus kruvid materjal:
SOACH 50tk Bass Kitarr kirkad korja Klassikaline Kitkutud Vahend Tarvikud Guitar / Acoustic guitar / ukulele Osad Seotud!

SOACH 50tk Bass Kitarr kirkad korja Klassikaline Kitkutud Vahend Tarvikud Guitar / Acoustic guitar / ukulele Osad

€2.48 €4.13
50 tk tahes paksusega (0.46 / .71/1,0 mm), ja mis tahes 5x10 tk valikuid.võite meiega ühendust või jätke teade oma valik pange tähele, kui te otsustate, nii et võin saata õiguse teemad.tänud näiteks: 20 tk 0.46 mm 1p1-2 10 tk 0.71 mm 1p1-10 20 tk 1,0 mm 1p2-5 kokku: 50 tk
2tk Electric Guitar Kroomitud Rull String Puud Honorar Paigaldus Puu Juhend Hõbe Must Kuld 3 Värvi Seotud!

2tk Electric Guitar Kroomitud Rull String Puud Honorar Paigaldus Puu Juhend Hõbe Must Kuld 3 Värvi

€0.56 €0.83
Omadused: 100% uus ja kõrge kvaliteedi. electric guitar peaga palli vajutage string lukk, pidev string lukk. kirjeldus: värv: hõbedane, must, kuld (valikuline) materjal: sulam suurus: pikkus on 1.3 cm, paksus 1.1 cm, laius 1.1 cm pakkeleht: 2tk electric guitar string puu 2tk kruvi
Palju 100tk Uus Keskmise 0.71 mm Tühi Kitarr Kirkad Plectrums Selluloidi Red Pearl Seotud!

Palju 100tk Uus Keskmise 0.71 mm Tühi Kitarr Kirkad Plectrums Selluloidi Red Pearl

€10.53 €11.70
Palju 100 tk uus keskmise 0.71 mm tühi kitarr kirkad selluloidi red pearl kirjeldus: täiesti uus; keskmise 0.71 mm kogus : 100 värvus: pärlmutter punane materjal : selluloidi suurus :30x25mm pakend: 100 tk kitarr kirkad. umbes teemad: kõik esemed müüakse meie poolt on kirjeldatud võimalikult täpselt. kõik esemed,
Akustiline Kitarr iminapp Pikap Andur koos 9.6 jalga Kaabel 1/4 Jack Seotud!

Akustiline Kitarr iminapp Pikap Andur koos 9.6 jalga Kaabel 1/4 Jack

€3.68 €6.14
Kirjeldus: - iminapp pikap, mingit kahju muusikariista pind - kohaldatakse kitarr, mandoliin, viiul, banjo, ukulele - kinnitub otse muusikariista top parandada signaali häälestamine - suurus: umbes. 1.18*0.51 tolline / 30*13 mm - juhtme pikkus: u. 9.6 ft/ 292 cm - iminapp läbimõõt: ca. 1.45 tolli / 3.7 cm - material: copper & plastic -