Kiire ja tasuta shipping nüüd!

  • Pilt /18158/10-hambad-väljas-ronida-blokeerumisvastased-crampons-1_share/upload.jpeg
  • Pilt /18158/10-hambad-väljas-ronida-blokeerumisvastased-crampons-2_share/upload.jpeg
  • Pilt /18158/10-hambad-väljas-ronida-blokeerumisvastased-crampons-3_share/upload.jpeg
  • Pilt /18158/10-hambad-väljas-ronida-blokeerumisvastased-crampons-4_share/upload.jpeg
  • Pilt /18158/10-hambad-väljas-ronida-blokeerumisvastased-crampons-5_share/upload.jpeg
  • Pilt /18158/10-hambad-väljas-ronida-blokeerumisvastased-crampons-6_share/upload.jpeg

10-Hambad Väljas Ronida Blokeerumisvastased Crampons Reguleeritav Talvel Kõndida Jää Mägironimine Lumi Mangaanterasest Tõsta Kinga Hõlmab

€26.61 €39.14

Lisa Soovinimekirja
  • Sku: 318158
  • Kategooria: Camping & Matkamine
  • Kättesaadavus: Laos
  • Silt: telk äärmiselt mägironimisvarustus., jää naelu 10, puu seista ronimisvarustus, kingad räätsamatkad, algne ronida, outdor matkatarvete, võtmerõngast ronida, määratlemata püksid, maitseelamused matkamine jakid, suur crampons hiir

10 Hambad Väljas Ronida Blokeerumisvastased Crampons Talvel Kõndida Jää Mägironimine Lumi Mangaanterasest Tõsta Kinga Hõlmab

Omadused:

Kõrge tollimaksu mangaanterasest, koos vaakum termotöötlus ja protsessi karastamine

Reguleeritav pikkus sobib kingad: US 6-13.5 / EU 36-46.

Kõrge tollimaksu mangaani terasest naelu, tugev, vastupidav ja korrosioonikindel.

10 naelu, 1.5 pikk, saab kaevuvad sordid maastik, kindel ja ohutu.

TPÜ rihmad on väga paindlik ja ei fikseeri.

Nailon siduv sobib kõige kingad ja saapad.

Kena jää gripper lume ronida, suusa-mägironimine, liustik matkamine ja jne.

Tehnilised andmed:

Materjal: mangaanterasest TPÜ

Sobivad kingad: ELI 36-46 / US 6-13.5

Ora pikkus: 4cm / 1.5

Pakendi kaal: 700g

Pakkeleht:

1 * Paari Jää Gripper & 1 * Storage Pouch

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, TT, Boleto, jne.Kõik suuremad krediit - /deebetkaardid aktsepteeritakse kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates 3dmax.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel 3dmax.ee!

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Päritolu - Mandri-Hiina
Kasutamine - Tõus/Lumi Jalutada
Materjal - Mangaanterasest
nimi - Blokeerumisvastased Crampons
Tüüp - Crampons
Funktsioon 2 - Anti slip
Reguleeritav pikkus sobib kingad - US 6-13.5 / EU 36-46
Funktsioon 1 - pikkus reguleeritav
Kaal - 650g
Anonymous

Hea crampons. Me lihtsalt kahju, et esimesed hambad ei ole piisavalt pikk, väga vertikaalne kursused, kuid klassikaline jää matkamine, see on täiuslik..

Anonymous

Värv on kollane pilte toimetati kohale oranž.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Kliendid otsivad ka:

Kokkuklapitavad Cooler Seisma Kokkupandav Sulamist Matkamine Omanik Toetada Pagasi Väljas Telkimine Ice Box Omanik Hammas Piknik BBQ Kopp Seotud!

Kokkuklapitavad Cooler Seisma Kokkupandav Sulamist Matkamine Omanik Toetada Pagasi Väljas Telkimine Ice Box Omanik Hammas Piknik BBQ Kopp

€19.01 €34.56
Kirjeldus: kokkupandav väljas jahedam kopp seista toestuse tagab kõrge stabiilsuse ja tasakaalu ja saab toetada kuni 300lbs valmistatud alumiinium sulamist - ultralight roostevaba, kõrge alkoholisisaldusega, väga kindel ja stabiilne varustatud pehme kummist vaht padi alt hoida, külmik libisemise ja tagab suure stabiilsuse kokkuklapitavad disain
Tasub Paar Telkimine, Matkamine Rihmaratas Trossi Ratchet Riidepuu Väljas Tööriistad EDC päästevarustus, Telk Kerge Riputamise Konks Seotud!

Tasub Paar Telkimine, Matkamine Rihmaratas Trossi Ratchet Riidepuu Väljas Tööriistad EDC päästevarustus, Telk Kerge Riputamise Konks

€8.18 €15.16
★toote parameetrid: tüüp: rihmaratas trossi ratchet riidepuu kaal: 112g pikkus köis:2 m materjal: plastik,metall -, köie - päritolu: hiina ★peamised omadused: täiesti uus ja kvaliteetne rihmaratas trossi ratchet riidepuu 2 tk komplekt. aitab üles riputada palju asju, nagu telk, toas, ventilaator, taimede kasvatamiseks lamp
Suurus 35-45 Mehed Naised Vesi kingad, Tossud Hingav Sportlik Töötab Jalgsi Jõusaal Aqua Kingad Paljajalu Ujumine, Matkamine Sport Kinga Seotud!

Suurus 35-45 Mehed Naised Vesi kingad, Tossud Hingav Sportlik Töötab Jalgsi Jõusaal Aqua Kingad Paljajalu Ujumine, Matkamine Sport Kinga

€8.23
Pakett sisaldab: 1 paari kingi märkus: 1. tänu valgust ja ekraani vahe, värvid punkt võib veidi erineda pilte.veenduge, et te ei pahanda, enne kui tellimine. 2. palun andeks 0-0.4 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.
Piiritu Reisi Titaan Pott-Pott koos Titaanist Kokkukäiv Käepide Väljas Telkimine Piknik Cookare Toidunõude Komplekt Seotud!

Piiritu Reisi Titaan Pott-Pott koos Titaanist Kokkukäiv Käepide Väljas Telkimine Piknik Cookare Toidunõude Komplekt

€32.57 €41.76
Tootja: piiritu reisi materjal: 99.8% titaani (pott, pott ja käepide) päritolu: hiina ti2038c: kaal: umbes 181.5 g, 111.8 g(pot), 69.7 g(kauss) suurus: pott: φ117mmx105mm, 1000ml kauss: φ117mmx50mm, 500ml ti2037c: kaal: umbes 141g, 90g (pot), 51g (kauss) suurus: pott: φ95mmx105mm, 750ml kauss: φ94.5mmx46mm, 300ml ti2039c (ti2037c+ti2038c): palun tähelepanu:
2xOutdoor Telkimine, Matkamine, Reisimine alumiiniumisulamist 11mm Telk Varikatus Postid 127cm Seotud!

2xOutdoor Telkimine, Matkamine, Reisimine alumiiniumisulamist 11mm Telk Varikatus Postid 127cm

€13.00 €21.67
Kirjeldus: täiesti uus ja kvaliteetne asendamine alumiiniumist masti kit kerge väikese paki suurusest lihtne transport ja ladustamine, lihtne kasutada, mugav võtta nii vaba, kui telkimine täiuslik tarvikud telkimine täpsustus: materjal: lennundus alumiinium diameeter: 11mm / 0.43 tolline värv: sinine pakett sisaldab: 1 x telk pole(pack 2)
1/ 5 Tk Alumiinium Karabiin Võtmehoidja Väljas Telkimine Clip Mägironimine Kalapüügi Lukk Ronida Vahend Luku Konks Snap Z0F6 Seotud!

1/ 5 Tk Alumiinium Karabiin Võtmehoidja Väljas Telkimine Clip Mägironimine Kalapüügi Lukk Ronida Vahend Luku Konks Snap Z0F6

€0.86 €1.22
Kirjeldus 100% täiesti uus ja kvaliteetne materjal:alumiinium suurus:3.6*47mm värv:nagu näha kogus:1 tk a karabiin võtmehoidja on suurepärane aksessuaar teie seadme klahvid ja muud olulised asjad, mida vaja sinu kõrval alati. kasutada holding veega pudel kotti, mida on lihtne kasutada, lihtsalt vajutage nuppu ja pane punkt see on. valmistatud
Top Lander Telkimine Hammas Riiul Kolmnurkne India Riidepuu Alumiinium Rippuvad Hammas Multi Kaasaskantavad Vahendid Ja Matkavarustus Seotud!

Top Lander Telkimine Hammas Riiul Kolmnurkne India Riidepuu Alumiinium Rippuvad Hammas Multi Kaasaskantavad Vahendid Ja Matkavarustus

€28.01 €37.86
Nimi: telkimine kolmnurkne rack materjal: alumiinium suurus:101.5*86*99cm kaal:800g kaal mahutavus: 12kg või vähem horisontaalne toru läbimõõt: 19 mm / suu toru läbimõõt: 12mm
Paar Custom Micarta Non-slip Grip Käepide Chris Reeve Suur Sebenza 21 Nuga Kokkuklapitavad Nuga Varre Tarvikud Seotud!

Paar Custom Micarta Non-slip Grip Käepide Chris Reeve Suur Sebenza 21 Nuga Kokkuklapitavad Nuga Varre Tarvikud

€13.65 €21.00
Kirjeldus: materjal: micarta sobib tõeline chris reeve suur sebenza 21 nuga pakett sisaldab: paari käepide märkused: 1. tööriistad müüakse selles poes on kõik toodetud meie tehases, mitte originaal (tõelise) osad. 2. palun veenduge, et tööriist on ehtne. 3. palun lubage väikesed vead tingitud käsitsi mõõtmine. 4.
Valge Paisley Kaela Gater Toru Mehed Naised Tolmukindel Õmblusteta Hingav Jalgrattasõit Hinking Sport Lill Sall Tops Must Balaclava Seotud!

Valge Paisley Kaela Gater Toru Mehed Naised Tolmukindel Õmblusteta Hingav Jalgrattasõit Hinking Sport Lill Sall Tops Must Balaclava

€1.75 €3.56
Paisley kunsti pringting toru sall mood womem headscarf nägu gaiter rattasõit jooksmine, matkamine kaela sall meestele magic sall suurus :25*50cm värv : must roheline hall sinine paisley kunsti paiting stseen : sport ,päevane ,ülejäänud 100% polüester 1. seeria ja multifunktsionaalne----32-seeria ja 200 kujundused sa, me projekteeritud
Väljas Ellujäämise vaadata Öise Nägemise Taktikaline Jääda paracord Häire Kompass, Vile Nuga Meeste Telkimine Turismi Avarii EDC Seotud!

Väljas Ellujäämise vaadata Öise Nägemise Taktikaline Jääda paracord Häire Kompass, Vile Nuga Meeste Telkimine Turismi Avarii EDC

€23.15 €31.71
Parim ja uusim ellujäämise vaata turu - pikkus: üldpikkus 23.5 cm, reguleeritav 26,5 cm, laius 2,5 cm kõrge kvaliteedi 7-core vihmavari köis - unikaalne disain ja multifunktsionaalne mood kanda ja praktiline - suurepärane kingitus sõpradele või sugulastele, kes nagu matkamine ja reisimine kohaletoimetamine: drop shipping on teretulnud, välja
Väljas Beach Aqua Kingad Vee Naiste Wading Kurvitsalisi Ülesvoolu Tossud Tõsta Naine Aquashoes Hingav Võrgusilma Waterschoenen Seotud!

Väljas Beach Aqua Kingad Vee Naiste Wading Kurvitsalisi Ülesvoolu Tossud Tõsta Naine Aquashoes Hingav Võrgusilma Waterschoenen

€12.42 €20.04
Tähelepanu: 1.mõõte-talla pikkus on kõige olulisem viis, kuidas valida õige suurus. talla pikkus ei ole sisetald pikkus. talla pikkus ei ole välistalla pikkus. talla pikkus
INOXTO Jalgratta Jalgratta Kotid 20L Kaasaskantav Veekindel Maanteel Jalgrattaga Vesi Bag Väljas Sport Ronida Kott Vedeliku Seljakott Seotud!

INOXTO Jalgratta Jalgratta Kotid 20L Kaasaskantav Veekindel Maanteel Jalgrattaga Vesi Bag Väljas Sport Ronida Kott Vedeliku Seljakott

€36.61 €61.02
Brändi nimi:inoxto nimi: väljas seljakott mudel: 568 stiil: seljakott suurus: 48x27x16cm materjal: polüester maht: 20l kaal: 0.83 kg disain rõhutab: peegeldav ribadeks, mesh taskud, sisemine lukuga taskut, telefoni taskud, vesi bag kohtades, vee voolik turustusvõimalusi nõuandeid: toode ei sisalda jalutuskepid, kiivrid,
Telkimine Roostevabast Stee Kaussi Lauanõud Köögitarbed Kokkupandav Käepide Väljas Cup Turismi Pot Matkamine Backpacking Piknik Kalapüük Seotud!

Telkimine Roostevabast Stee Kaussi Lauanõud Köögitarbed Kokkupandav Käepide Väljas Cup Turismi Pot Matkamine Backpacking Piknik Kalapüük

€3.76 €5.88
Telkimine kokkuklapitavad kauss käepide kokkupandav, roostevabast terasest kauss lauanõud väljas pikniku sierra cup telkimine lauanõud fk88 toote spetsifikatsioon: omadused: 1.kvaliteetne materjal: 304 roostevabast terasest, harjatud ja poleeritud sees, meie telkimine potid on vastupidavad, korrosiooni-vastupidav ja kulumiskindel väga hästi. 2.