Kiire ja tasuta shipping nüüd!

  • Pilt /3324/Kuninglik-sinine-veluur-merineitsi-õhtul-kleidid-pikad-1_share/upload.jpeg
  • Pilt /3324/Kuninglik-sinine-veluur-merineitsi-õhtul-kleidid-pikad-2_share/upload.jpeg
  • Pilt /3324/Kuninglik-sinine-veluur-merineitsi-õhtul-kleidid-pikad-3_share/upload.jpeg
  • Pilt /3324/Kuninglik-sinine-veluur-merineitsi-õhtul-kleidid-pikad-4_share/upload.jpeg
  • Pilt /3324/Kuninglik-sinine-veluur-merineitsi-õhtul-kleidid-pikad-5_share/upload.jpeg
  • Pilt /3324/Kuninglik-sinine-veluur-merineitsi-õhtul-kleidid-pikad-6_share/upload.jpeg

Kuninglik Sinine Veluur Merineitsi Õhtul Kleidid, Pikad Varrukad, Kõrge Kaelus Ruched Velvet Midi Pidulik Kleit Eleagnt Ametliku Kleit Custom Made

€80.13 €145.69

Lisa Soovinimekirja
  • Sku: 33324
  • Kategooria: Pulmad & Sündmused
  • Kättesaadavus: Laos
  • Silt: kleit, peokleidid, kuld satiin õhtukleit, õhtu kleit, satiin kleit

Tere tulemast Sumnus Ametlik Pood

Täname huvi meie hommikumantlid.

Meie Teenused

1. Kleidid ei sisalda accessaries nagu loorid, kindad, petticoat sees ja nii edasi.Pakkumine on ainult kleit!Kui soovite accessaries, palun võtke meiega ühendust

2.kui olete tellimuse, kui te ei ole standardse suurusega ,palun kirjutage detail suurus selge.kui sul on standard suurus, vaadake meie suurus joonis, teeme kleit suurus vastavalt meie suurus joonis.

3.Me soovitame teil valida lace up, mis on parem reguleerida suurus sobib oma keha paremini.

4.Kleit saaks teha custom suurus, värv, disain.Me soovitame teil tungivalt leida professionaalset kohandada, et mõõta teie jaoks tähelepanelikult Kohandatud Mõõdud Suunis enne osta kleit online.

Foto näidata:

Mõõdud :

Teeme standard suurus või kohandatud suurus, hind on sama, siis palun jäta meile oma mõõdud, kui valite kohandatud suurus, vt allpool mõõte-õpet.

Näiteks:Suurus ühik :( sentimeetrites või tollides)

1.Täielik Bust = ___ tolli(cm)

2.Talje = ___ tolli(cm)

3.Puusad = ___ tolli (cm)

4.Õõnes Põranda = ___ tolli (cm)

5.Õõnes korrusel kingad ___ tolli (cm)

Teil võib tekkida vajadus võtta need measurments mulle kui teie kleit rihmad või varrukatega või pead jope, et matš teie kleit.

6.Õlg õla = ___ tolli (cm)

7.armseye = ___ tolli (cm)

8.käe pikkus = ___ tolli (cm)

9.biecp = ___ tolli (cm)

VÄRV-KAART:

Palun valige värvi soovite, pea meeles, värvi number, võtke meiega ühendust pärast tellimuse, me kohandada värvi teie jaoks.

Tootmine

Kvaliteetne Kangas

Me hoolikalt valima, kvaliteetne kangas, niidid ja kaunistustest, et luua iga kleit.Tagame, et kõik kleit " värvi, sära ja tekstuuri, on kõrgeima kvaliteediga, mis vastab teie standarditele.

Peen Profileerimine

Paljud meie kleidid funktsioon töötada kaunistus koo varrukate ja/või seelik.Professionaalne õmblejad veeta lugematuid tundi õmblemine käsitsi iga tükk kaunistustest, et luua täiuslik, elegantne ja klassikaline disain just teie jaoks.

Peen Tikand

Embroidering pulm kleit on mitte ainult disaini, vaid ka suurepäraseid oskusi.Meie kleidid on ilusad ja täiesti käsitsi tehtud tikand.

Gorgeous Appliqués

Kui kleit nõuab ekstra üksikasjad, appliqués võib anda kleit hingematvalt kaevata.Meie kleidid on ilusad appliqués jaotatud keerulise kujunduse ja õmmeldud käsitsi.

Ilus Ruching

Käsi Ruching on protsess, kus kogumise kangast on tehtud kleit luua kaunis viimistlus pihik ja suurendada siluett.

Vooder & Konditustamise

Meie kleidid ei oleks täielik ilma täielikult vooderdatud ja struktureeritud ja ilusamana oma kuju.Lisaks, mugav ja pehme täis net vooder on lisatud all meie ilus riie.

Maksmine:

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Teade:

1. jätke teade järgmine tingimus: tahad custom made suurus ,värv muud stiilid; öelge meile täpne kuupäev pead kleit; on ka muid nõudmisi, kui kleit andmed

2. kui soovite, värv sama nagu pildil, palun jätke sõnum öelda.

3. Pulmakleit ei sisalda ühtegi lisaseadmed nagu kindad, pulmad loor ja crinoline petticoat ( näita pilte).Pakkumine on üks kleit ainult!

4. Enne tellimist palun lugeda selle oksjoni hoolikalt ja küsida kõikidele teie küsimustele.Et saata e-kirja, Me vastame teie küsimustele jooksul 24-48 tundi.või Palun kasutage TradeManager võtke minuga ühendust.

5.Me soovitame tungivalt, et teil on oma mõõdud võetud professionaalne enne ostu tahes kleit online.Palun järgige mõõtmise juhised, ja mõõda ise hoolikalt.

6.Kui soovite tellimuse tühistada : võtame tagastada 24 tunni jooksul pärast seda, kui olete tellimuse, on lihtsalt 50% osaline tagasimakse pärast seda, kui olete tellimuse rohkem kui 24 tundi(50% on kulu, meie materjal)

UMBES SHIPPING:

Siluett - Trompet / Merineitsi
CN - Jiangsu
Rong - Puudub
Tootekategooriad C - Abito da seerumis, abito kohta adulti, abito da donna
Mudeli Number - 080816
Tootekategooriad D - Vestido de noite, vestido de adulto, vestido senhora de
Varruka Pikkus(cm) - Täielik
Muster Tüüp - Muud
Sündmus - Ametliku Õhtul, Pere Tants, Kooli Poole, Suur Pidu, Sünnipäev, Lõpetamise Tseremoonia, Pulmapidu
Tootekategooriad B - Rüü de iltamat, rüü adulte, Rüü Femme
Sisseehitatud Rinnahoidja - Jah
Kaelus - KÕRGE
Varruka Stiil - Regulaarne
Piht - Looduslikud Tegurid
Materjal - Polüester
Kanga Tüüp - VELUUR
Tootekategooriad - õhtu kleit, Prom Kleit
Vanus-suunatud - Kõik vanus
Moe Element - Vintage
Brändi Nimi - Sumnus
Stiil - Classic
Toote Tüüp - õhtukleidid
Päritolu - Mandri-Hiina
Kleidid Pikkus - Tee Pikkus
Tegelik Pildid - Jah
Värv - Nagu Pildil, Kohandatud värv
Anonymous

Mõnus.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Kliendid otsivad ka:

Pluss Suurus Merineitsi Pulm Kleidid Custom Made 2021 Sädelevat Crystal Cleari Aftican Nigeeria Pikad Varrukad Pulmad Short Gown Seotud!

Pluss Suurus Merineitsi Pulm Kleidid Custom Made 2021 Sädelevat Crystal Cleari Aftican Nigeeria Pikad Varrukad Pulmad Short Gown

€160.89 €189.28
Suurus kaardid kleit suurus skeem plus suurus kleidid suurus skeem kuidas mõõta märkus: kuna vahe on erinevad monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte, kuid mitte sama jõudlust erinevate asutuste eeskujul.aitäh! kohaletoimetamine tingimused meie punkt on tasuta kohaletoimetamine
Majapidamis-Multi-Function puhastushari Akna Pesemine Harja Kodus Tolmu Eemaldamise eest Sääsk Akna Ekraani Puhastamise Tööriist Seotud!

Majapidamis-Multi-Function puhastushari Akna Pesemine Harja Kodus Tolmu Eemaldamise eest Sääsk Akna Ekraani Puhastamise Tööriist

€5.45 €7.78
Funktsioon: 1. multifunktsionaalne tolmu eemaldamine pintsel, nr lahtivõtmine ja pesemine, niiske ja kuiv, säästes aega ja vaeva 2. ekraan aken harjaga, kergelt harja, puhtad seest ja väljast, pehme konks juuksed, saab harjatud mõlemal pool ekraani akna samal ajal, harjamine pinda võib puhastada, ja saab puhastada korduvalt 3. käepide on äravõetav:
VIP Koer Krae Kutsikas Kass 70cm 38cm Väikesed Koerad Kassid Anti-Rist Kaelarihm Pet Esemed Tarvikud Dropshipping Tarnijad Seotud!

VIP Koer Krae Kutsikas Kass 70cm 38cm Väikesed Koerad Kassid Anti-Rist Kaelarihm Pet Esemed Tarvikud Dropshipping Tarnijad

€5.33 €7.72
Vip koer krae kutsikas kass 70cm 38cm väikesed koerad kassid anti-rist kaelarihm pet esemed dropshipping tarnijad tarne umbes 1. kui otsustate laeva hiinast, siis me laeva poolt 3dmax.ee standard; kui otsustate laeva välismaalt, ladu, siis me laeva kohalike logistika. 2. teie tellimus on üldjuhul postitatakse 24 tunni jooksul, palun olla kannatlik. 3.
Kalad Scaler Elektriline Kala Naha Automaatne Kalapüügi Skaala Harja Roostevabast Terasest Kiiresti Eemaldada Kala Nuga Puhas Peeler Scaler Kaabits Seotud!

Kalad Scaler Elektriline Kala Naha Automaatne Kalapüügi Skaala Harja Roostevabast Terasest Kiiresti Eemaldada Kala Nuga Puhas Peeler Scaler Kaabits

€23.68 €29.97
Stiil: plug-in pinge: 12v kasutamise ajal: piiramatu kasutamine aku mahutavus: nr pinge laadimisaeg: kauakestev kasutada, kui see on ühendatud mootori kiirus: 6000r/min suurus: 265*56*56mm kohaldatav juhtudel: saab ühendada 220v vahelduvvoolul, saab ühendada 12v aku
4tk Roostevabast Terasest Nõud Set Dinnerware Native Käepide Pöök Lääne Toidu Nuga Kahvel Tee Lusikas Köök Vahend Söögiriistade Komplekt Seotud!

4tk Roostevabast Terasest Nõud Set Dinnerware Native Käepide Pöök Lääne Toidu Nuga Kahvel Tee Lusikas Köök Vahend Söögiriistade Komplekt

€7.53 €15.05
+ kirjeldus valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest materjal,dinnerware on tugev ja vastupidav, anti-rooste. mood lihtne stiil, withsmooth hakkama.kasutamine ohutu, ergonoomiline ja sile pind tagab ohutuse, juhuslike kärped. lusikas juhataja: servaga lusikas pea käib ringi ja ei ole lihtne haiget suust. käepide: puidust käepide,
Silikoon Cat Karvastiku Asjade Anti-Scratch Kingad Kassid Reguleeritav Lemmikloom Kass Saapad, Vann, Pesumasin Kassi Küünis Paw Kate Protector Seotud!

Silikoon Cat Karvastiku Asjade Anti-Scratch Kingad Kassid Reguleeritav Lemmikloom Kass Saapad, Vann, Pesumasin Kassi Küünis Paw Kate Protector

€1.81 €2.63
Toote kirjeldus: 100% brand ja kõrge kvaliteediga pehme materjal: valmistatud kvaliteetsest silikoonist materjal, turvaline ja vastupidav, pakkudes rohkem mugav kogemus teie pet. alt augu konstruktsioon: seal on auk põhjas, kingad lasta vesi vabalt sisse ja välja, kui supelda. head teemad, et vältida kass scratch haigus, hea kassi küünis teostada
Üks Faux Pika Säärega Sügis Rohelus 39 Seotud!

Üks Faux Pika Säärega Sügis Rohelus 39" Pikkus Simulatsiooni Roheline Taim, Pulmad Centerpieces 10 Värvid

€4.80 €6.67
Informatsioon: kunstlik taim seisukord: brand new materjalid: plast ja kangast kogupikkus: avaldaja. 100cm/39 värv: valge, roosa, punane, oranž, kohvi, sinine, roheline, tumesinine, šampanja, lilla juhime tähelepanu, et lennupostiga teenistuse pikkus on piiratud, nii et selle artikli, me peame painutatud, kui pakkimine, aitäh. vaas
HOMFUN 5D DIY Diamond Tikandid Täielik Kuva Seotud!

HOMFUN 5D DIY Diamond Tikandid Täielik Kuva "Paat Maja Lind, Lill," Diamond Maali Ruut/Ring Kive Art Decor

€2.63 €4.78
Tähtis teade : ≥60x60cm saada kullerpostiteenuse!dhl või ems või ups või spsr ..... 5 kuni 15 päeva, et jõuda! ! ! tere tulemast store nimi: funktsioon: täielik ruut/ring diamond maali rakendus: kodus/hotellis/kontori kaunistamiseks & kingitus värvi kogus: 30-45 värvid umbes puurida: 100% täis ruut/ring puuri materjal: ruut/ring vaik diamond
Elevant Trööstija Kate Armas Multikas Loomade Paradiis Voodipesu Komplekt Poisid Tüdrukud Lapsed, 3D-Loomade Maailma Kuninganna Polüester tekikott Seotud!

Elevant Trööstija Kate Armas Multikas Loomade Paradiis Voodipesu Komplekt Poisid Tüdrukud Lapsed, 3D-Loomade Maailma Kuninganna Polüester tekikott

€11.93 €23.84
Kui soovite rohkem stiili, võite saata mulle fotosid, mis tahes liiki foto,pilt,foto,joonistused,kunsti tööd saab eaily teha. saate printida mis tahes pildid, mis teil nagu online või foto oma eraelu puutumatust soodustavate tehnoloogiate, uute jooniste oma kunsti töö. see on nii lihtne, nagu trükkimine paberile!! plssend meile selge pildi enne
1tk Puidust Savi Lõimisega Jooksva Kohrutus Ruuduline Käsi Rullid Pruun-Polümeer Savi Keraamiline Muster Keraamika Vahendid Seotud!

1tk Puidust Savi Lõimisega Jooksva Kohrutus Ruuduline Käsi Rullid Pruun-Polümeer Savi Keraamiline Muster Keraamika Vahendid

€10.01 €14.30
Valmistatud kõrge kvaliteediga puitu. kunsti keraamika tööriista komplekt disain on mõistlik, kerge ja mugav, funktsioone, lihtne puhastada, taaskasutatavad ja pikaajaline kasutamine. selge tekstuur, lihtne kasutada koos mis tahes käsitöö savi projekteerimise ja luua oma savi kaunistustest. nr käepidemed vaja need rullid. suurus: läbimõõt
Polit Anti-sinine Progressiivne Multifocal Lugemise Prillid Meestele Smart Zoom Lugemise Prillid Naistele Kaugele Lähedal Silmist Presbyopic Prillid Seotud!

Polit Anti-sinine Progressiivne Multifocal Lugemise Prillid Meestele Smart Zoom Lugemise Prillid Naistele Kaugele Lähedal Silmist Presbyopic Prillid

€4.12 €7.78
Teave sugu: naised/mehed tüüp: multifocal lugemise prillid stiil: klassikaline, stiilne arm materjalid:vaik objektiivi materjalid: hd-objektiiv jõudu saadaval: +1.00/+1.50/+2.00/+2.50/+3.00/+3.50/+4.00 värv: must,kuld objektiivi laius: 5.1 cm objektiivi pikkus: 4.1 cm silla laius: 2.0 cm kogus: 1tk lugemise prillid/
1tk Trendikas Lemmiklooma Koera Müts Kass Lahe Õled Müts Päikese Mütsid Kutsikas Asjade Hawaii Stiilis Lemmikloomade Tarvikud Koerad Kassid Mütsid Riik Stiilis Müts Seotud!

1tk Trendikas Lemmiklooma Koera Müts Kass Lahe Õled Müts Päikese Mütsid Kutsikas Asjade Hawaii Stiilis Lemmikloomade Tarvikud Koerad Kassid Mütsid Riik Stiilis Müts

€1.47 €2.11
1tk trendikas lemmiklooma koera müts kass lahe õled müts päikese mütsid kutsikas asjade hawaii stiilis lemmikloomade tarvikud koerad kassid mütsid riik stiilis müts rakendus: pet õled müts on üldiselt sobib nii koer ja kass disain: moodsad õled müts on tõesti šikk teha oma lemmiklooma paistma kõrge kvaliteet: käsitöö, hingav, reguleeritav
1tk Satiin Dušš Kork Elastne Vann Müts Korduvkasutatavad Veekindlad Paksud Naised, Dušš Kork Juuksed Katta juuksuris Vannituba Tooted Seotud!

1tk Satiin Dušš Kork Elastne Vann Müts Korduvkasutatavad Veekindlad Paksud Naised, Dušš Kork Juuksed Katta juuksuris Vannituba Tooted

€0.14
Omadused: 100% täiesti uus ja kvaliteetne veekindel ja korduvkasutatav materjal: polüester suurus: nagu pildil pakett sisaldab: 1 x dušš kork
ALOZ MCC Semi-Rimless Ring Päikeseprillid Naistele Brändi Disainer Liiga Mood päikeseprillid naistele, Oculos UV400 Q586 Seotud!

ALOZ MCC Semi-Rimless Ring Päikeseprillid Naistele Brändi Disainer Liiga Mood päikeseprillid naistele, Oculos UV400 Q586

€8.91 €17.81
1. kuidas saab jälgida minu parecl?saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (kopeerida brauseri avamiseks) 2. shipping, kuidas : usally hiina post air mail tarne aeg on umbes 15-40 tööpäeva jooksul . (saabumist brasiilias me lubas, et jõuda 90 päeva) epacket tarneaeg umbes 7-15 tööpäeva jooksul .shipping
100% Uued Originaal Jaoks DOOGEE S60/S60 Lite Laadimine USB Pordi Tolmu Pistik Kõrvaklappide Pistikupesa Tolmu-Veekindel Pistik pistik Tolmu-Tõend Seotud!

100% Uued Originaal Jaoks DOOGEE S60/S60 Lite Laadimine USB Pordi Tolmu Pistik Kõrvaklappide Pistikupesa Tolmu-Veekindel Pistik pistik Tolmu-Tõend

€5.49
100% uued originaal jaoks doogee s60/s60 lite laadimine usb pordi tolmu pistik kõrvaklappide pistikupesa tolmu-veekindel pistik pistik tolmu-tõend see loetelu on originaal ja täiesti uus usb tolmu plug/kõrvaklapid tolmu pistik doogee s60/s60 lite telefon . tõeline originaal . brand new - mitte tõmmatakse töötav telefon . iga üks on testitud
Naiste Progressiivne prillid retsepti Prillid miinus prillid silmist Kassi silmad TR90 optiline raami naiste jaoks kohandatud dioptri Seotud!

Naiste Progressiivne prillid retsepti Prillid miinus prillid silmist Kassi silmad TR90 optiline raami naiste jaoks kohandatud dioptri

€15.83 €20.03
See on originaal tr90 prillid naistele.ja see mudel meil müügiga alates aastast 2014. igal aastal on enimmüüdud top 20 shinu.me müüa sinine valgus bock klaasid arvuti või mäng.ja progressiivne multifocal lugemise prillid naised.või retsepti progressiivne prillid nii presbüoopia või lühinägelikkus .ühtse visiooni nii presbüoopia või lühinägelikkus.siin