Kiire ja tasuta shipping nüüd!

  • Pilt /39593/【valmistatud-jaapanis】originaal-roostevabast-terasest-1_share/upload.jpeg
  • Pilt /39593/【valmistatud-jaapanis】originaal-roostevabast-terasest-2_share/upload.jpeg
  • Pilt /39593/【valmistatud-jaapanis】originaal-roostevabast-terasest-3_share/upload.jpeg
  • Pilt /39593/【valmistatud-jaapanis】originaal-roostevabast-terasest-4_share/upload.jpeg
  • Pilt /39593/【valmistatud-jaapanis】originaal-roostevabast-terasest-5_share/upload.jpeg
  • Pilt /39593/【valmistatud-jaapanis】originaal-roostevabast-terasest-6_share/upload.jpeg

【Valmistatud Jaapanis】Originaal Roostevabast Terasest Ruumi Kontrolli Reguleeritav Roller Bridge Ebony Alus

€17.81 €22.27

Lisa Soovinimekirja
  • Sku: 339593
  • Kategooria: Keelpille
  • Kättesaadavus: Laos
  • Silt: särgid gretsch, kitarrid black falcon, värvid rull, agares jalgratta sadul, süsiniku mtb 29er hardtail, kahler bass tremolo läbivaatamine, bendy juuksed rull, gretsch lilla kitarr, ripats põhja-silla, v ebony kitarr

TOOTE TUTVUSTUS :

TOODE: Space Kontroll Reguleeritav Rulli Sild

ERINÕUDEID: vaata andmeid märgitud pildil

TOOTMISE KOHT: GuitarFamily made in Japan

VÄRV: Nagu pildil

KAAL: 80G/Set

OLULISED NÕUANDED:

1 .Meie toodete hinnad ja veohinnad on moodustatud .Kui ostad ühe toote või mitu ühesuguste toodete , palun kliki "Osta Nüüd" .Kui soovite osta mitu erinevat toodet , palun kliki "Lisa Ostukorvi" , Seda saab salvestada mõned pakkimine kaupa .Süsteem arvutab täpne shipping vastavalt oma aadress kas "Osta Nüüd" või " Lisa Ostukorvi ".

2. Meil on üldine agentuuri "GOTOH" , "Alfa" , "WD" , "Wilkinson", "Floyd rose" ja nii edasi . "GuitarFamily" on meie enda punkt, et enamik tooted on valmistatud Koreas , lubame, on kõik tooted meie laos on ehtne ja kvaliteetne .TOOTE TEGELIK PILDID:

Firmast:

1. Tere tulemast Kitarr Pere.Liider Hiina Kitarri osad saler, meil on tuhandeid erinevaid tooteid, mis peaaegu tulevad Jaapanist ja Lõuna-koreast.Meie tooted on konkurentsivõimelise hinna ja hea kvaliteediga.Me võitleme selle vastu, milles on võltsitud ja vilets tooteid.Me loodame, et me saame luua pikaajalise koostöö suhted Muusikaline Instrumens Ettevõtte ja salers maailmas.Kui teil on toode, mis konkurentsivõimeline hind, siis võtke meiega ühendust.Saame müügiks see Hiina turul.

2. Kui teil on vaja meie toodete suur kogus , siis võtke meiega ühendust.Me anname teile allahindlust.

3. Meil on piiratud stock , kui teil on vaja kogus väga suur , peate teatama meile.Me nõuda, et see ette.

Laevandus Ja Tagasi:

1. Me shipping üle maailma, välja arvatud mõned kaugemates piirkondades.Rahvusvaheliste saadetiste puhul saadetakse Hiina Post Air Mail , e-EMS või EMS .Tarneaeg võib varieeruda teatud põhjustel, nagu numbrid, et lennuettevõtjad on oma riik ja töötlemise kiirus toll ja post office.Tarneaeg on järgmised:

EMS : 7-20 tööpäeva

e-EMS: 7-20 tööpäeva

Hiina Post Air Mail: 20-60 tööpäeva

Läbi e-pakettaknad, saate jälgida jälgimine teabega oma toote link www.track-trace.com.Pls konsulteerige oma kohaliku postkontori, kas nad nõustuvad või ei.

2. Import maksud ja tasud, mis ei ole arvatud kauba hind või merevedude kulusid.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise või ostu.

3. Tolli teenustasu on tavaliselt laetud laevandusettevõtja või koguda, kui valite kirje üles.Need lõivud ei ole täiendavaid laevandus tasud.

Tasumine

1. Me nõustuda PayPal, alipay ja pangaülekande.Nagu makstud tooteid ,me korraldame shippment kahe päeva jooksul.Kui sa tahad et see suur kogus, siis võtke meiega ühendust , anname teile allahindlust.Kasu on vastuvõetav, siis saad tagasi kõik kauba 14 päeva jooksul kättesaamisest tagastada või asendada selle kirje.Palun võtke meiega referrence number, kui soovid toote tagastada.Pange palun tähele, et ostjad vastutavad postikulu tagasi, esemed tagastatakse, peab olema originaalpakendis tingimus, mis sisaldab silte ja mis tahes pakend, ja me saata ainult asendamist või raha tagastamist pärast seda, kui me vastu võtta tagastatud kaupa.

2. Me testida kõiki punkte, et veenduda, et need on heas enne shipping, ja nad on pakitud hoolikalt, et vältida kahju transiidi.Siiski me teile täielikult vastutav DOA(Vigane Saabumisel) esemed, palun võtke meiega ühendust kui soovite saada defektiga punkt, saadame teile veel üks tasuta või küsimus, täieliku toetuse sõltub teie valik.

Kontakt Ja Tagasiside

1. Soovitame klientidel meiega otse ühendust võtta isegi siis, kui me ei vasta teile kohe, kuna aega vahe.Kõik küsimused on vastas jooksul 12 tundi tööpäeva jooksul ja me proovime parima, et vastus 24 tunni jooksul pühad.

2. Me jätame positiivne tagasiside ostjatele niipea, kui maksekviitung, ja me oleks väga teretulnud, kui te ei jäta meile oma positiivne tagasiside ja 5-tärni reitingu pärast saate oma punkte.Hea tagasiside ja hinnangud on väga kasulik meie eBay karjääri.

3. Palun ÄRGE võtke meiega ühendust kohe, kui te ei ole rahul meie toodete või teenuste enne lahkumist negatiivne tagasiside, me püüame oma parima, et lahendada.

Tüüp - sild
Brändi Nimi - guitarfamily
Mudeli Number - 1356
Päritolu - JP(Päritolu)
Anonymous

Ma olen Väga rahul.

Anonymous

Mul on hea meel..

Anonymous

väga hea kvaliteet ja töötab hästi ning sobib streamliner mudel hästi..

Anonymous

hea!!ilus!!.

Anonymous

Olin esmalt skeptiline, on vaid proovige julge. Muidugi see ei ole originaal Gretsch sild, kuid ta on wertig ja hea verabeitet. Hind parimate hea.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Kliendid otsivad ka:

Komplekt 2 Tk Black Hole Suletud Suletud 5 String Bass Kitarri Humbucker Pickup 4 Paigaldus Kruvi Auk Seotud!

Komplekt 2 Tk Black Hole Suletud Suletud 5 String Bass Kitarri Humbucker Pickup 4 Paigaldus Kruvi Auk

€18.60 €23.24
Kaasas juhtmete ühendamine tugeva suurendusega värvid:must pikap mõõde:nagu on näidatud foto materjalid:plastist kate+vaskspiraal ja keraamiline magnet pakett sisaldab: 2 x bass pickup kruvidega 8 x 8 x vedrud teade-ostes tarvikud kitaroille kuna seal on nii palju erinevaid elektroonilise kitarri tarvikud peen suurused ja tarnijate jaoks need kaubad
Kitarr Korja Lõikur Kitarr Korja Tegemise Komplekt Hole Punch Paber-2 riba Acoustic Korja + + Matt-Kitarr Kirkad Akustiline 2 Kitarri H2W6 Seotud!

Kitarr Korja Lõikur Kitarr Korja Tegemise Komplekt Hole Punch Paber-2 riba Acoustic Korja + + Matt-Kitarr Kirkad Akustiline 2 Kitarri H2W6

€2.11 €3.84
Kirjeldus 100% täiesti uus ja kvaliteetne värv: must materjal: raud korja starter ribadeks materjal: abs suurus: 170mm x 80mm x 36mm(6.7 x 3 x 1.4 ) kogus:1 komplekt funktsioon: 1. lisada oma paketi: 1 korja punch + 2 korja starter ribad + 2 liivapaber(eest lihvimine korjab) 2. kitarr korja tegija on kasulik ja ainulaadne
6 Sild, Nõelad + sadul + silla sadul Luu / Luu Akustiline Kitarr valge Seotud!

6 Sild, Nõelad + sadul + silla sadul Luu / Luu Akustiline Kitarr valge

€1.31 €2.42
Materjal: plastik silla sõrmed kogus: 6 tk kitarr sadul suurus: 72 x 3,0 x 7 / 9.2 mm kitarr mutter suurus: 40 x 6.3 x 8 / 8.4 mm värv saadaval: valge väike ja peen välimus, seda on mugav kaasas kanda. kõrge kvaliteediga plastist, suurepärane vastupidavus. kerge kaal, lihtne kasutada. klassikalise kitarri ema, klassikalise kitarri
Naomi Master Full Size 4/4 Viiul/Viiul Vööri Pernambuco Tasandil Snakewood Konn Valge Hobusejõhvist Kiire Reageerimine Seotud!

Naomi Master Full Size 4/4 Viiul/Viiul Vööri Pernambuco Tasandil Snakewood Konn Valge Hobusejõhvist Kiire Reageerimine

€24.49 €27.83
Omadused: see on meisterdatud suur võime mängida jooksul, keskmise ja tugeva jäikuse. varustatud ehtne valge, pleegitamata, mongoolia hobusejõhv. pariisi silmad inlay, abalone slaid. kulla traati musta joont, madu nahast käepide. täiesti kaalutud ja tasakaalustatud jään tugev keskus. tegemist kena ning särav ring parempidi, samal
Disado 22 Frets Vaher Elektri Kitarri Kael Maple Fretboard Kollane Läikiv Viimistlus Kitarri Tarvikud, Osad Saab Kohandada Seotud!

Disado 22 Frets Vaher Elektri Kitarri Kael Maple Fretboard Kollane Läikiv Viimistlus Kitarri Tarvikud, Osad Saab Kohandada

€66.63 €75.71
Tehnilised andmed: 1. kaela materjal: vaher 2. fingerboard materjal: vaher 3. frets: 21 22 frets 4. tuuner augud: 10mm 5. kohandamine: double adjustble truss rod,pöördpea reguleerimine 6. viimistlus: läikiv 7. värv: kollane 8. skunk triibu seljaosa 9. pakett sisaldab: 1tk kitarri kaela kallis sõber.tere tulemast meie poodi .tore, et teile öelda, et see kaela
Banjo Puidust Sild 4-String Banjo Rosewood Silla Tarvikud Pakk 5 Seotud!

Banjo Puidust Sild 4-String Banjo Rosewood Silla Tarvikud Pakk 5

€6.71 €12.19
Spetsifikatsioon värv:puit värv materjal:rosewood omadused:1.sild on valmistatud puidust, tugev ja vastupidav.see on parim valik banjo lovers. 2.see võib oluliselt parandada tulemuslikkust ja tagada heli kvaliteet banjo.teha seda lõbusam kuulaja. 3.meie toode on väga lihtne paigaldada ja sobib kõige kohta, 4 strings. pakett nimekiri: 5x
Sinine Roheline Led Valgus Viiul Läbipaistev Akrüül Crystal Keha 4/4 Elektriline Viiul Seotud!

Sinine Roheline Led Valgus Viiul Läbipaistev Akrüül Crystal Keha 4/4 Elektriline Viiul

€277.24
4/4 elektriline viiul läbipaistev akrüül crystal keha led valgus viiul vööri crystal viiul õlal puhata .kaasas viiul juhul, ja vibu .vibu on brazilwood viiul led valgus.professionaalne heli ja suurepärane outlook. 8# viiul foto näidata tasumine me hindame kiire makse ja ootan, et aidata teil oma muusikariista vajadustele tulevikus.makseviis:
2tk 1/4 tolli 6.35 Mm Stereo Sisend Pistik Pesa Electric Guitar, Bass, Kitarr Pikap Väljund Jack, Kitarr Osad Seotud!

2tk 1/4 tolli 6.35 Mm Stereo Sisend Pistik Pesa Electric Guitar, Bass, Kitarr Pikap Väljund Jack, Kitarr Osad

€1.73 €2.71
2tk 1/4 tolli 6.35 mm stereo sisend pistik pesa electric guitar, bass, kitarr pikap väljund jack, kitarr osad materjal: messing värv: hõbedane suurus:6.35 mm pakendi sisu: 2 * kitarr stereo jack socket ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda. märkus: valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi
Puidust Kitarr Kasti Kitarr Hardcase Must PVC Nahast Materjal Samet Vaht Vooder Akustiline või Klassikaline Kitarr 40 Seotud!

Puidust Kitarr Kasti Kitarr Hardcase Must PVC Nahast Materjal Samet Vaht Vooder Akustiline või Klassikaline Kitarr 40" 41"

€48.99 €61.24
Puidust kitarr kasti kitarr hardcase must pvc nahast materjal samet vaht vooder akustiline või klassikaline kitarr 40 41 materjal: pvc nahk vooder: samet vaht värv: must kui teil on küsimusi meie üksused, vastake võtke meiega ühendust 3dmax.ee sõnum enne teie tagasiside või vaidluse.me püüame oma parima, et rahuldada sind. kui olete
50tk Keskmise 0.71 mm OUD Korjab Selluloidi Korjab Plectrums Ribadeks Oud Ud Reeshe Seotud!

50tk Keskmise 0.71 mm OUD Korjab Selluloidi Korjab Plectrums Ribadeks Oud Ud Reeshe

€15.53 €17.26
50tk keskmise 0.71 mm oud korjab selluloidi korjab plectrums ribadeks oud ud reeshe kirjeldus: materjal : selluloidi ; paksus : 0.71 mm ; kogus : 50 tükki ; värv : 8-10 värve segada ; suurus : 13.5x1.3cm ( 5.3x0.5 tolli ) for oud , ud . umbes teemad: kõik esemed müüakse meie poolt on kirjeldatud võimalikult täpselt. kõik
YUEKO AGS-02 Kitarr Seista Akustilise Folk Klassikalise Kitarri Kokkupandav Stabiilne Kitarri Stand Kitarri Tarvikud Osad Seotud!

YUEKO AGS-02 Kitarr Seista Akustilise Folk Klassikalise Kitarri Kokkupandav Stabiilne Kitarri Stand Kitarri Tarvikud Osad

€33.04 €38.88
Kallis ostja, tänan teid sisseoste meie yueko music kaupluses, enne ostu, me annaks yousomepromise! 1 .pärast me välja saadetud paketti ja veenduge, et te ei saada oma pakette, anname sulle kogu raha tagasi. isegi juhul, kui üleandmise aeg, saame ikka tagasi koos oma paypal konto, et saaksite poodi siin muretsemata losingmoney. 2 .kui toode sul on
1 Töö isekleepuvad Liivapaber Jaoks Raadius Lihvimine Plokid (20CM * 7CM) /TK VALMISTATUD SAKSAMAAL Seotud!

1 Töö isekleepuvad Liivapaber Jaoks Raadius Lihvimine Plokid (20CM * 7CM) /TK VALMISTATUD SAKSAMAAL

€0.33
Toote tutvustus : toode: guitarfamily isekleepuvad liivapaber spetsifikatsioon : 20cm * 7cm .mudel 220# , 400# , 600# , 800# , 1000# , 1200# , 1500# , tootmise koht: guitarfamily valmistatud saksamaal värv: nagu pildil kaal: 5 g/tk. olulised nõuanded: 1. see isekleepuv liivapaber ainult sobib raadius lihvimine blokeerida meie poest
Lilla Selluloidi Kitarr Siduv Purfling Ribad Luthiers 1620x6x1.5mm Seotud!

Lilla Selluloidi Kitarr Siduv Purfling Ribad Luthiers 1620x6x1.5mm

€1.24 €2.34
Kirjeldus: - selluloidi kitarr siduv purfling kitarrile osad, tarvikud 1620x6x1.5mm. - kõrge kvaliteet ja testimine on hea. - lahe lilla pärl selluloidi kitarr siduv. - suur akustiline ja klassikaline kitarr osad. - materjal: selluloidi - värv:lilla suurus graafik: suurus: apporx. 1620x6x1.5mm/63.78x0.24x0.06inch pakett sisaldab: 1
Pakendis 100 Akrüül Fretboard Fingerboard Dots Inlay Sm Must Kitarride Varuosad Seotud!

Pakendis 100 Akrüül Fretboard Fingerboard Dots Inlay Sm Must Kitarride Varuosad

€1.71 €2.56
Kitarr fretboard dots fingerboard sm-i inlay dots abs täpikestega läbimõõt 6 mm omadused: kõrge kvaliteet, kitarr figerboard inlay kaeluse serval täpid, komplekt 10tk valmistatud abs, diameeter 6mm lihtne paigaldada ja eemaldada kiiresti, ei mõju teie kitarr jõudlust,soovitame epoksüüd või super liimiga paigaldamiseks kõik meie dekoor sobib
Uus FUZZ Gutar Pedaali PCB ja 3PDT 9-PIN Suu Lüliti ja Rohkem True Bypass Tasuta Shipping Seotud!

Uus FUZZ Gutar Pedaali PCB ja 3PDT 9-PIN Suu Lüliti ja Rohkem True Bypass Tasuta Shipping

€15.92
Tee oma mõju fuzz pedaal pcb toote kirjeldus pcb on loodud sobima suurepäraselt sees 1590b ruum box see komplekt sisaldab: 1*kompressor pedaali pcb pardal 2*6.35 mm/out pesad 1*3pdt footswitch 1*dc toide jack 1*led omanik 1*aku snap 1*paigaldamise juhiseid.tähelepanu: seal on koht pcb 2 potentsiomeetrid(ei kuulu komplekti), vol,
Must 9 x 440mm Kitarr Truss Rod Terasest kahepoolne Reguleerimine Kitarri Kaela Varras Seotud!

Must 9 x 440mm Kitarr Truss Rod Terasest kahepoolne Reguleerimine Kitarri Kaela Varras

€0.95 €3.17
Funktsioon : 1.kahe-või kahesuunalise masti tüüp. 2.valmistatud kõrge kvaliteediga terasest, vastupidav. 3.sobib kahesuunaline reguleerimine kitarr, mida saab reguleerida reguleerimiseks üles või alla, vasakule ja paremale. kirjeldus: värv: must mategrial: teras suurus: 44x0.9x3.6cm/17.32x0.35x1.42inch(lxwxl1) kaal: 149 g pakett
Kroomitud Terasest 4-Hole Kontrolli Plaadi Jazz Bass Kitarri Osad Läikiv Tarvikud Seotud!

Kroomitud Terasest 4-Hole Kontrolli Plaadi Jazz Bass Kitarri Osad Läikiv Tarvikud

€1.87 €3.67
See kroomitud kontrolli plaat on spetsiaalselt ette nähtud jazz ja bass kitarri.see on valmistatud vastupidavast terasest chrome plating.suurepärane asendaja oma kriimustatud, määrdunud või vana kontrolli plaat.kindel, et oma kitarri otsima uus ja läikiv jälle! kirjeldus: - a kroomitud kontrolli plaat, otsin väga läikiv - ühildub jazz ja bass kitarr -
Metallist Kroomitud Ühe jala Taga - nikeldatud Banjo Vahend Asendamine Seotud!

Metallist Kroomitud Ühe jala Taga - nikeldatud Banjo Vahend Asendamine

€3.27 €5.19
Kirjeldus: suurepärase kvaliteediga banjo taga koos ühe jala desig ideaalne taastamine vintage mudel bandžod sobib konsool koos kahe peale rim konksud poleeritud peegel viimistlus tsingi sulam, materjali, värvi hõbeda tooni kirjeldus: materjal: metall värv: hõbedane suurus graafik: umbes. 180.5x13mm/7.11x0.51inch. pakett