Kiire ja tasuta shipping nüüd!

  • Pilt /63203/Ekstra-suur-paks-täispuhutav-kõrvits-pvc-rippuvad-1_share/upload.jpeg
  • Pilt /63203/Ekstra-suur-paks-täispuhutav-kõrvits-pvc-rippuvad-2_share/upload.jpeg
  • Pilt /63203/Ekstra-suur-paks-täispuhutav-kõrvits-pvc-rippuvad-3_share/upload.jpeg
  • Pilt /63203/Ekstra-suur-paks-täispuhutav-kõrvits-pvc-rippuvad-4_share/upload.jpeg
  • Pilt /63203/Ekstra-suur-paks-täispuhutav-kõrvits-pvc-rippuvad-5_share/upload.jpeg
  • Pilt /63203/Ekstra-suur-paks-täispuhutav-kõrvits-pvc-rippuvad-6_share/upload.jpeg

Ekstra Suur Paks Täispuhutav Kõrvits PVC Rippuvad Halloween Pool Baar Kummitab Maja Kaunistamiseks 50cm Hirmutav Kummitus Pall Väljas Hoovis

€9.74 €19.49

Lisa Soovinimekirja
  • Sku: 363203
  • Kategooria: Sündmus & Pidu
  • Kättesaadavus: Laos
  • Silt: Täispuhutav Kõrvits, Lindid, Halloween, halloween animatronic, halloween teenetemärgi

Ekstra Suur Paks Täispuhutav Kõrvits PVC Rippuvad Halloween Pool Baar Kummitab Maja Kaunistamiseks 50cm Hirmutav Kummitus Pall Väljas Hoovis

Kirjeldus:

1-Kõrge kvaliteediga Materjal: Halloween Vaimu palli iatable kaunistused on valmistatud vastupidavast PVC, mis ei ole lihtne murda ja olla julge.

2-Luua Atmosfääri: Halloween õhupallid on suur kaunistused oma unistuste Halloween ja isikutele.See aitab luua pidulik õhkkond ja toob palju rõõmu, et oma pere ja sõpradega.

3-Lihtne Ladustada: Halloweeni dekoratsioonid on väga suur pärast iating, mille läbimõõt umbes 50cm pärast iation, kuid väikesed ja lihtne säilitada.

4-Kohaldatakse Kohti: Iatable Halloweeni dekoratsioonid, mida saab kasutada õues ja toas, ja saab panna aiad, siseõuede või isikud.Õhupall on võimalik paigutada põrandale, seinale riputada või puu.

Tehnilised andmed:

Materjal: PVC keskkonnakaitse tiheneb umbes 0.18 mm/0.01 tolli

Pakend: tõmblukk EVA koti pakkimine

Suurus: pärast iation, suurus on umbes 50cm läbimõõduga

Pakendi kaal: ca 150 g

Pakkeleht:

Iatable Vaimu pall*1

Märkused:

1.Juhised kasutamiseks kauba aku kaugjuhtimispult: saab riputada (ilma trossi), võib ujuk vee peal, keerake läbipaistvat aku kast ja tõmba maha valge ring kaitsekihti.Seal on ka läbipaistvat kaitsekihti kaugjuhtimispuldil.Eemaldage see, kui selles kasutada, ühendage see, kui seda ei kasutata, et vältida võimu kahju.

2.Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

3.Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Maksmine:

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.Tellimus automaatselt sulgeda ostja ei maksta 20 päeva pärast.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Shippment:

1) Wordwide Shipping. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2) Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3) Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress peab sobima teie Merevedude aadress.

4) pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5) Teenistuse läbimise aega on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6) Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7) Kuna varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Tagastama & Tagastamise:

1.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja Me ei saa anda teile tagastamist või asendamist.Ei ole erandeid!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2.Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3.Me toetuse oma täieliku võitnud pakkumise summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, pärast nii Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates 3dmax.ee.Või võite valida, kas vahetada.

4.Allpool olukord ei toetab toetuse poliitika:

1) Klientide tellitud vale tooteid.

2) Tooted on kahjustatud kunstlikult klientide poolt

3) Osad puudu, mida kliendid

Tagasiside:

1.Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

2.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut,kuid see 1 minut on äärmiselt oluline tähendus meile.

3.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada mis tahes probleemi, kuni sind rahul meiega.Täname oma arusaamist!

4.Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel 3dmax.ee!

teenetemärgi hallowen - Halloween Täispuhutav Väljas
Materjal - PVC
jõulud täispuhutavad - halloween täispuhutavad
täispuhutav halloween - Halloween Väljas Kaunistamiseks
halloween teenetemärgi - halloweeni kaunistused väljas
Mudeli Number - WS202227
CN - Guangdong
Pakendi suurus - umbes 50cm
Päritolu - Mandri-Hiina
Sündmus - Grand Sündmus, Sünnipäev, April Fool ' s Day, Pidu, Halloween
Pakendi Kaal - Umbes 150 g
Pakkeleht-1 - Täispuhutav Kõrvits pall*1
Muster - Puudub
Elektrooniline - NO
silma pallid - halloweeni dekoratsioonid täispuhutav väljas

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Kliendid otsivad ka:

36 Seotud!

36" Beebi Soolise Paljastada Latex Balloon 2 Sinine Roosa Pulber Konfetit Litrid Kit Poisid Tüdrukud Ülim Pool Kaunistused Tarvikud

€4.44 €8.70
36 beebi soolise paljastada latex balloon 2 sinine roosa pulber konfetit litrid kit poisid tüdrukud ülim pool kaunistused tarvikud bullet punkte: 1、parim värvilised smoke: suitsu litrid on saadaval iga palli sisaldab suurim summa, pulber või litrid, et saada parim värvilise suitsu!püütakse saavutada parim tulemus! 2、parimat teenust: me garanteerime,
5tk/Palju 5M*1,4 M Top Tabel Organza Noos Õhuke Organza Kangast DIY Materjali Pulmapidu Pidulik Laua Trepp, Decor Seotud!

5tk/Palju 5M*1,4 M Top Tabel Organza Noos Õhuke Organza Kangast DIY Materjali Pulmapidu Pidulik Laua Trepp, Decor

€24.45 €34.92
5tk 5m*1.35 m organza swags pulm top tabel materjal: pehme organza kvaliteet: parima kvaliteediga tootja: uus,ei ole kunagi kasutanud suurus: 1,4 m x 5m värv: valge,elevandiluu,fuksia roosa,bordoo,must,hõbedane,lilla,taevas sinine,türkiis,tumesinine,royal blue,šokolaad,heleroheline,kuld,lavendel,coral oranž,kollane. 19 värve,saate valida komplekti
50tk/palju 25x35cm Armas Tüdruk Prindi Roosa Plastikust kingikoti Kasuks Riided Kingitused Pakendamise Kotid Suur Plastist kandekotid Käepide Seotud!

50tk/palju 25x35cm Armas Tüdruk Prindi Roosa Plastikust kingikoti Kasuks Riided Kingitused Pakendamise Kotid Suur Plastist kandekotid Käepide

€10.53 €11.70
50tk/palju armas tüdruk prindi roosa 25x35cm suured plastist kandekotid riided boutique kingitus pakendis kott kena plastikust kingitus kotid, millel on käepide teie rahulolu on meie tegutsemine me eeldame, kogu vastutuse selle oksjoni eest toote kirjeldus nimetus kogus 50tk /palju toote nr. suur ostukott 027 toote materjalide plast peamised
Cupcake Seista Ring Papist Kokkupandav Kook Hammas Omanik Korduvkasutatavad Saia Toitlustusasutustes Ekraan Sünnipäev, Pulm Sündmus Teenetemärgi Seotud!

Cupcake Seista Ring Papist Kokkupandav Kook Hammas Omanik Korduvkasutatavad Saia Toitlustusasutustes Ekraan Sünnipäev, Pulm Sündmus Teenetemärgi

€8.51 €17.01
Cupcake seista ring papist kokkupandav kook hammas omanik korduvkasutatavad saia toitlustusasutustes ekraan sünnipäev, pulm sündmus teenetemärgi premium disain meie cupcake seista on neli akrüül plaadid. iga saia hammas on tehtud premium 4 mm paks akrüül, on väga vastupidav. astmeline serveerimist seista on nikerdatud elegantse lainelised
Taimed Monster sünnipäeva teenetemärkide õhupallid lapsed soosib bännerid sünnipäeva paber cup plaadid toruga salvrätiku Tarvikud Seotud!

Taimed Monster sünnipäeva teenetemärkide õhupallid lapsed soosib bännerid sünnipäeva paber cup plaadid toruga salvrätiku Tarvikud

€1.21 €1.63
Taimed monster sünnipäeva teenetemärkide õhupallid lapsed soosib bännerid sünnipäeva paber cup plaadid toruga salvrätiku tarvikud toote kasutusjuhendit teema:taimed, monster sünnipäeva teenetemärkide materjal: paber värv :nagu pildil seisukord:100% täiesti uus ja kvaliteetne sündmus : pulm teenetemärgi, pidulik pidulik tarvikud,
30 Tk Vaht Palli Kuju Koogikarpides Torukübar Dekoratiivsed Sünnipäeva Kook Magustoit Rekvisiidid Kook Dekoreerimiseks Tarvikud Seotud!

30 Tk Vaht Palli Kuju Koogikarpides Torukübar Dekoratiivsed Sünnipäeva Kook Magustoit Rekvisiidid Kook Dekoreerimiseks Tarvikud

€3.82 €6.26
Kirjeldus see punkt on kena ja praktiline koogikarpides torukübar pool tarvikud, see on meisterdatud šikk ja atraktiivne transpordi teema, mis aitavad teil luua ilus kook scenic.seda saab kasutada ka naljakas eelroa kirkad, puu-kirkad, pool toidu kirkad, cupcake kirkad jne.sobib lastele pidu, sünnipäev, baby shower jne. omadused -materjal: plastik -suurus:
1TK Meeste Sugu Ladies Masquerade Palli Mask Veneetsia Partei Silmade Mask Uus Must Karnevali Kostüüm Kostüüm Pool Decor Seotud!

1TK Meeste Sugu Ladies Masquerade Palli Mask Veneetsia Partei Silmade Mask Uus Must Karnevali Kostüüm Kostüüm Pool Decor

€0.41 €0.69
Kirjeldus: 100% täiesti uus ja kvaliteetne veneetsia maskeraad partei silmade mask seksikas mask, parim valik oma maskeraad seda saab teha, siis saab keskenduda kogu partei see on väga lihtne kanda ja väga lihtne sobitada oma riided. kõrge kvaliteedi ja reguleeritav materjal: plastik värv: must/valge suurus(l*w): u. 18x12cm
100 kohandatud logo microfiber ehted kotid kõrvarõngad paigalda, kaelakee, padjad, personaliseeritud ehted kotid koos paigalda kaart Seotud!

100 kohandatud logo microfiber ehted kotid kõrvarõngad paigalda, kaelakee, padjad, personaliseeritud ehted kotid koos paigalda kaart

€66.64 €105.78
1 komplekt = 1 kott + 1 sisestage kaart suurus on 6*6cm puhul sisestage kaart ja 8*8cm jaoks thebag suurus on 7*7cm puhul sisestage kaart ja 9*9cm koti suurus on 8*8cm puhul sisestage kaart ja 10*10cm koti kallis sõber, me alustada ainult disaini pärast saame, et.võite saata meile logo jpg-või png sõnumi järgi, et usa ja koht, et otse ja
10tk/palju Dinosaurus Poole Pudeli Kleebised Vee Pudeli Etiketid Paberist Sildid: DIY Õnnelikud Lapsed Seotud!

10tk/palju Dinosaurus Poole Pudeli Kleebised Vee Pudeli Etiketid Paberist Sildid: DIY Õnnelikud Lapsed " sünnipäevapidu Asjade Poistele

€1.89 €2.51
Komplekti kuulub:10tk suurus:20.2*5cm tagasiside: 1. palun jäta 5-tärni tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me hindame seda (punkt kirjeldatud tärni 5 -, side 5 tärni, tarneaeg 5-tähte). 2. kui tooted teile on saabunud oli vigastatud või valesti stiile, palun ära jäta negatiivne tagasiside esimene, palun, palun võta meiega
Eid Mubarak Decor 4M Twinkle Star Moon Paber Vanik Islami Moslemi Festival Juhul Pool Kodu Kaunistamiseks Ramadan Kareem Ornament Seotud!

Eid Mubarak Decor 4M Twinkle Star Moon Paber Vanik Islami Moslemi Festival Juhul Pool Kodu Kaunistamiseks Ramadan Kareem Ornament

€1.50 €2.50
Andmed: materjal: paber kogus:1set suurus: trossi pikkus:4m kasutamine: eid mubarak kujundusest.pulm teenetemärgid,bachelorette pool, tarvikud,sünnipäeva kaunistamiseks.jõulukaunistused.jne feature: 100% bränd uus . nipp on küsimusi, palun võtke meiega ühendust, me oleme õnnelikud, et aidata teil lahendada.
Sugu Steamer Tuba Decor Rave Õhupallid Teenetemärgi Mänguasjad 85x40cm Peenise Foolium Kolbides Kana Osapoole Asjade Seksikas Sugu Mänge Bachelorette Seotud!

Sugu Steamer Tuba Decor Rave Õhupallid Teenetemärgi Mänguasjad 85x40cm Peenise Foolium Kolbides Kana Osapoole Asjade Seksikas Sugu Mänge Bachelorette

€6.35
Toote tutvustus 85x40cm peenise foolium õhupallid, roosa kuld ja hõbe, kuldne õhupallid kaunistavad teie sugu mänge,unikaalne õhupallid teenetemärgi toob ainulaadne seksikas sugu mängu värv kuld värv roosa kuld värv hõbe toote nimetus 85x40cm peenise foolium õhupallid, kana pool,poissmeestepidu kaunistused,sugu mänge
100tk Piraadid Golden Mündid Plastikust Aare Münte Mängida Raha Mänguasi, Mäng Rekvisiidid Playset Goodie Bag Täiteaineid Isiku Kasuks Lapsed Seotud!

100tk Piraadid Golden Mündid Plastikust Aare Münte Mängida Raha Mänguasi, Mäng Rekvisiidid Playset Goodie Bag Täiteaineid Isiku Kasuks Lapsed

€4.51 €7.65
Kirjeldus mündid on valmistatud ohutu plastist, vastupidav.need plastikust golden mündid saab auhinna raha karnevalid, aarete jaht ja childs poole!las lapsed päästa ja lunastada nende müntide eest, mänguasjad, kommid või muid aardeid.võite lisada ka neid maiustus kotid või kasutada neid kaunistada tabletops ja kui kooli rekvisiite. omadused - värv:
Vanik Smile Baby Vähe Daisy Decor Sünnipäeva Dekoratiivne Vanik Foto Rekvisiidid Kid Magamistuba Teenetemärgi S01343 Seotud!

Vanik Smile Baby Vähe Daisy Decor Sünnipäeva Dekoratiivne Vanik Foto Rekvisiidid Kid Magamistuba Teenetemärgi S01343

€5.56 €11.12
Vanik smile baby vähe daisy decor sünnipäeva dekoratiivne vanik foto rekvisiidid kid magamistuba teenetemärgi s01343 toote nimi: armas naeratav nägu tõmmates lipp toote materjal: mitte-kootud kangast toote mõõdud: 50cm*120cm toote pakend: opp toode värv: nagu näha toote kirjeldus: ins stiilis värv mittekootud bla lipp, elav värvi
13pcs Baby Shower Kingitus Päike Vahe Baby Lasteaed Kuud Kaart Seotud!

13pcs Baby Shower Kingitus Päike Vahe Baby Lasteaed Kuud Kaart

€25.47 €28.95
13pcs baby shower kingitus päike vahe baby lasteaed kuud kaart nagu üks komplekt: 13pcs materjal: 3mm paksus puit suurus:10cm üks kuu, üks aasta sa oled minu päike ♥ suurepärane kingitus emale, et olla baby shower ! ♥ nad on suurepärane võimalus, hoida riideid organiseeritud - ilus laser söövitatud ♥ iga riidepuu on