Kiire ja tasuta shipping nüüd!

  • Pilt /67278/2-punkti-510-stiilis-tremolo-süsteem-silla-with10-1_share/upload.jpeg
  • Pilt /67278/2-punkti-510-stiilis-tremolo-süsteem-silla-with10-2_share/upload.jpeg
  • Pilt /67278/2-punkti-510-stiilis-tremolo-süsteem-silla-with10-3_share/upload.jpeg
  • Pilt /67278/2-punkti-510-stiilis-tremolo-süsteem-silla-with10-4_share/upload.jpeg
  • Pilt /67278/2-punkti-510-stiilis-tremolo-süsteem-silla-with10-5_share/upload.jpeg
  • Pilt /67278/2-punkti-510-stiilis-tremolo-süsteem-silla-with10-6_share/upload.jpeg

2 Punkti 510 Stiilis Tremolo Süsteem Silla with10.5mm Roostevaba Teras / Messing/ Titaani Sulam, Sadul ja Block St/Ibz

€56.78 €70.98

Lisa Soovinimekirja
  • Sku: 367278
  • Kategooria: Keelpille
  • Kättesaadavus: Laos
  • Silt: gotoh tremolo plokk, kitarri tremolo silla kvaliteet, 2 kruvi tremolo, vahend tremolo, st tremolo suur plokk, kaela ibanez, tremolo blokeerida messing, tremolo huulepulk, lüliti 2 punkti, ibz kitarr js

TOOTE TUTVUSTUS :

TOODE: 2 Punktis Tremolo Sild

ERINÕUDEID: vaata andmeid märgitud pildil

TOOTMISE KOHT: GuitarFamily made in Japan

VÄRV: Nagu pildil

KAAL: 505G/Set

OLULISED NÕUANDED:

1 .Meie toodete hinnad ja veohinnad on moodustatud .Kui ostad ühe toote või mitu ühesuguste toodete , palun kliki "Osta Nüüd" .Kui soovite osta mitu erinevat toodet , palun kliki "Lisa Auto" , Seda saab salvestada mõned pakkimine kaupa .Süsteem arvutab täpne shipping vastavalt oma aadress kas "Osta Nüüd" või " Lisa Auto ".

2. Meil on üldine agentuuri "GOTOH" , "Alfa" , "WD" , "Wilkinson", "Floyd rose" ja nii edasi . "GuitarFamily" on meie enda punkt, et enamik tooted on valmistatud Koreas , lubame, on kõik tooted meie laos on ehtne ja kvaliteetne .TOOTE TEGELIK PILDID:

Firmast:

1. Tere tulemast Kitarr Pere.Liider Hiina Kitarri osad saler, meil on tuhandeid erinevaid tooteid, mis peaaegu tulevad Jaapanist ja Lõuna-koreast.Meie tooted on konkurentsivõimelise hinna ja hea kvaliteediga.Me võitleme selle vastu, milles on võltsitud ja vilets tooteid.Me loodame, et me saame luua pikaajalise koostöö suhted Muusikaline Instrumens Ettevõtte ja salers maailmas.Kui teil on toode, mis konkurentsivõimeline hind, siis võtke meiega ühendust.Saame müügiks see Hiina turul.

2. Kui teil on vaja meie toodete suur kogus , siis võtke meiega ühendust.Me anname teile allahindlust.

3. Meil on piiratud stock , kui teil on vaja kogus väga suur , peate teatama meile.Me nõuda, et see ette.

Laevandus Ja Tagasi:

1. Me shipping üle maailma, välja arvatud mõned kaugemates piirkondades.Rahvusvaheliste saadetiste puhul saadetakse Hiina Post Air Mail , e-EMS või EMS .Tarneaeg võib varieeruda teatud põhjustel, nagu numbrid, et lennuettevõtjad on oma riik ja töötlemise kiirus toll ja post office.Tarneaeg on järgmised:

EMS : 7-20 tööpäeva

e-EMS: 7-20 tööpäeva

Hiina Post Air Mail: 20-60 tööpäeva

Läbi e-pakettaknad, saate jälgida jälgimine teabega oma toote link www.track-trace.com.Pls konsulteerige oma kohaliku postkontori, kas nad nõustuvad või ei.

2. Import maksud ja tasud, mis ei ole arvatud kauba hind või merevedude kulusid.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise või ostu.

3. Tolli teenustasu on tavaliselt laetud laevandusettevõtja või koguda, kui valite kirje üles.Need lõivud ei ole täiendavaid laevandus tasud.

Tasumine

1. Me nõustuda PayPal, alipay ja pangaülekande.Nagu makstud tooteid ,me korraldame shippment kahe päeva jooksul.Kui sa tahad et see suur kogus, siis võtke meiega ühendust , anname teile allahindlust.Kasu on vastuvõetav, siis saad tagasi kõik kauba 14 päeva jooksul kättesaamisest tagastada või asendada selle kirje.Palun võtke meiega referrence number, kui soovid toote tagastada.Pange palun tähele, et ostjad vastutavad postikulu tagasi, esemed tagastatakse, peab olema originaalpakendis tingimus, mis sisaldab silte ja mis tahes pakend, ja me saata ainult asendamist või raha tagastamist pärast seda, kui me vastu võtta tagastatud kaupa.

2. Me testida kõiki punkte, et veenduda, et need on heas enne shipping, ja nad on pakitud hoolikalt, et vältida kahju transiidi.Siiski me teile täielikult vastutav DOA(Vigane Saabumisel) esemed, palun võtke meiega ühendust kui soovite saada defektiga punkt, saadame teile veel üks tasuta või küsimus, täieliku toetuse sõltub teie valik.

Kontakt Ja Tagasiside

1. Soovitame klientidel meiega otse ühendust võtta isegi siis, kui me ei vasta teile kohe, kuna aega vahe.Kõik küsimused on vastas jooksul 12 tundi tööpäeva jooksul ja me proovime parima, et vastus 24 tunni jooksul pühad.

2. Me jätame positiivne tagasiside ostjatele niipea, kui maksekviitung, ja me oleks väga teretulnud, kui te ei jäta meile oma positiivne tagasiside ja 5-tärni reitingu pärast saate oma punkte.Hea tagasiside ja hinnangud on väga kasulik meie eBay karjääri.

3. Palun ÄRGE võtke meiega ühendust kohe, kui te ei ole rahul meie toodete või teenuste enne lahkumist negatiivne tagasiside, me püüame oma parima, et lahendada.

Tüüp - sild
Brändi Nimi - guitarfamily
Mudeli Number - 1367
Päritolu - JP(Päritolu)
Anonymous

Ótimo toode! .

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Kliendid otsivad ka:

Disado 22 Frets Vaher Elektri Kitarri Kael Maple Fretboard Kollane Läikiv Viimistlus Kitarri Tarvikud, Osad Saab Kohandada Seotud!

Disado 22 Frets Vaher Elektri Kitarri Kael Maple Fretboard Kollane Läikiv Viimistlus Kitarri Tarvikud, Osad Saab Kohandada

€66.63 €75.71
Tehnilised andmed: 1. kaela materjal: vaher 2. fingerboard materjal: vaher 3. frets: 21 22 frets 4. tuuner augud: 10mm 5. kohandamine: double adjustble truss rod,pöördpea reguleerimine 6. viimistlus: läikiv 7. värv: kollane 8. skunk triibu seljaosa 9. pakett sisaldab: 1tk kitarri kaela kallis sõber.tere tulemast meie poodi .tore, et teile öelda, et see kaela
ammoon AP-09 Aasa Kitarri Pedaal Electric Guitar Mõju Pedaali Looper Piiramatu Overdubs 10 Minutit Salvestamine USB-Kaabel Seotud!

ammoon AP-09 Aasa Kitarri Pedaal Electric Guitar Mõju Pedaali Looper Piiramatu Overdubs 10 Minutit Salvestamine USB-Kaabel

€36.73
Ammoon ap-09 aasa kitarri pedaal omadused: super mini suurus, mis on valmistatud alumiinium sulamist, mugav ja vastupidav. kirjega(kuni 10min), overdub(piiramatu), võta tagasi, tee uuesti ja kustutada funktsioone. lihtne kasutada, üks võti, et saavutada peaaegu kõik funktsioonid. üks nupp kohandada toodangu maht. üks led tuli, mis näitab,
NAOMI Kitarr Kirkad 600S Alice Kitarr Kolmnurk Korjab Selluloidi 0.46-0.81 mm Kitarr Kirkad Kitarri Tarvikud, Uus Seotud!

NAOMI Kitarr Kirkad 600S Alice Kitarr Kolmnurk Korjab Selluloidi 0.46-0.81 mm Kitarr Kirkad Kitarri Tarvikud, Uus

€73.48 €83.50
Omadused: need kirkad kõrge kvaliteet on nime saanud kuulsa brändi alice . materjal kirkad on varustatud iseloomulik tugev vastupidavus,pikk eluiga ja sile pind. kirkad on esitatud kolme populaarne gabariidid kitarrile ja kolm raske gabariidid ja bass. tootja: alice mudel: ap-600s kogus: 600 tükki värv: multi-color materjal:
LOMMI Alice A803 4/4 Tšello Stringid Komplekt Tšello Stringid A/D/G/C Terasest Core uushõbe Haava nikeldatud Ball End Sulamist Likvideerimine Seotud!

LOMMI Alice A803 4/4 Tšello Stringid Komplekt Tšello Stringid A/D/G/C Terasest Core uushõbe Haava nikeldatud Ball End Sulamist Likvideerimine

€7.40 €7.78
Omadused: täiesti uus ja kvaliteetne. mõeldud tšello. mugav mängida. vastupidav ja taskukohane. hea valik muusikasõpradele. valmistatud terasest core/nikkel hõbe haava/nikeldatud palli lõpuni. tehnilised andmed: tootja: alice mudel: a803 sobib: 4/4 tšello string materjal: a-1. terasest südamikuga ,valge, pronks,
DIY Tremolo Pedaali Komplekt Koos Musta 1590 Ruum Vaba Shipping Seotud!

DIY Tremolo Pedaali Komplekt Koos Musta 1590 Ruum Vaba Shipping

€27.73
Takistid kondensaatorid transistorid ic potid teised 1-47r 3-1uf(105) 1-1n4004 2-2n3904 2-b20k 1-ks pesa 1-1k2 2-0.17 uf(474) 1-3mm led 1-k30 1-b500k 2-6.35 mm i/o jack 2-12k 1-0.22 uf(224) 1-9v patarei snap 2-15k 1-22uf 3-nupud 1-1m-1-pcb pardal 1-2k2 1-3pdt footswitch 1-82k 1-1590b lahter 1-2m2 1-3mm led omanikult 1-180r 2-560r laevandus ja käitlemise 1.kõik
Seinale Paigaldatud Dekoratiivsed Kitarr Riidepuu LED Valgus Puidust basskitarr Riidepuu Kandur Omanik Toetus Ukulele Banjo Viiul, Bass Seotud!

Seinale Paigaldatud Dekoratiivsed Kitarr Riidepuu LED Valgus Puidust basskitarr Riidepuu Kandur Omanik Toetus Ukulele Banjo Viiul, Bass

€10.52 €16.69
Omadused: see töötab nagu kitarr wall mount, a ukulele wall mount bracket, bass kitarr wall mount riidepuu kandur, viiul seina riidepuu, või neid süttib ekraani muusikaline instrument. see kitarri seina riidepuu on ilus ekraan ka, sest ümbritsev valgustus mõju on oma kitarri, oma bass kitarr, oma ukulele, teie viiul, või oma mandoliini. lihtsalt
NAOMI Viiul Luthier Projekti 4/4 Viiul Ebony Tailpiece 5 STRING Viiul Tailpiece Viiul Tarvikud Ebony Tailpiece UUS Seotud!

NAOMI Viiul Luthier Projekti 4/4 Viiul Ebony Tailpiece 5 STRING Viiul Tailpiece Viiul Tarvikud Ebony Tailpiece UUS

€12.73 €14.47
Omadused: 100% täiesti uus ja kasutamata valmistatud valitud ebony puit 5 augud puuritud valmis oma stringid kena pariisi silma inlay kohta tailpiece kirjeldus: suurus:4/4 materjal: ebony mahub kuni 5 stringi, viiul sku: vt0908-089 pakett loetelu:1 * tailpiece meil on ka 6 string tailpiece ja 4 string tailpiece meie poest
SWIFF WS-70 I Juhtmeta Kitarr Süsteemi Saatja Ja Vastuvõtja – Low-Latency Ja Kõrge Heli taasesitamiseks, Seotud!

SWIFF WS-70 I Juhtmeta Kitarr Süsteemi Saatja Ja Vastuvõtja – Low-Latency Ja Kõrge Heli taasesitamiseks,

€40.76 €58.22
Q: kas ma pean maksma tollimaksu või maksud? see juhtuda võiks, oleks, kuna pakett oli juhuslikult valitud kontrollimiseks ja tasuda maksud tolli poolt. k: mida teha, kui ma ei ole rahul toodet? a: tasuta edasi-tagasi poliitikat, veenduge, et teil on 15 päeva jooksul pärast saamist punkt, et tagasi oma tellimuse mingil põhjusel. swiff ws-70 swiff
1Set Electric guitar toon tuunerid 3L3R Antiik Pronks J04 Kitarri Häälestamine Pesulõksud Electric Guitar masin juhataja Seotud!

1Set Electric guitar toon tuunerid 3L3R Antiik Pronks J04 Kitarri Häälestamine Pesulõksud Electric Guitar masin juhataja

€23.16 €28.95
Kliendi andmed 1.toote pildid seitsme päeva jooksul pärast saadetise, palun veenduge, et laevandus aadress on õige.meie tooted on uued tooted, seal töötavad töötajad kvaliteeti ja kvantiteeti enne saatmist kontrolli, palun klientidele tundma. 2.kirjed veetakse poolt ems.reach on enamiku riikide jooksul 7 kuni 15 tööpäeva.see on usa.kanada.austraalia.
Professionaalne Kitarr Veskikivi & Mutter File Set Luthier Hooldus Vahendid Seotud!

Professionaalne Kitarr Veskikivi & Mutter File Set Luthier Hooldus Vahendid

€2.93 €5.41
Kirjeldus: valmistatud kõrge kvaliteediga terasest, esitamise string slots sisse mutter ja silla vahendid.sõrmed lemmikutega: valmistatud abs, sest tõmmake string pesulõksud sisaldas hulga 13. ring faile erinevates suurustes ja flat-fail, 2 veskikivi vastupidav, kõrge tugevus, anti-rooste ja vastupidav kui pikenenud hilt on hea firma osalus
Fei Mees Custom Kitarr Parts - For MIJ Jaapan, YAMAHA PACIFICA 112V Elektri Kitarri Pickguard Nullist Plaat Leek Muster Seotud!

Fei Mees Custom Kitarr Parts - For MIJ Jaapan, YAMAHA PACIFICA 112V Elektri Kitarri Pickguard Nullist Plaat Leek Muster

€9.01 €13.24
Fei mees custom kitarr pickgaurd - eest pacifica 112v elektri kitarri pickguard asendamine see on hea kvaliteediga anti-scratch, et kaitsta kitarr ; ehitus materjali kvaliteet - 4 kiht kreemi pearl; täiesti uus on kaitsekile peal . pakett sisaldab: 1 tk pickguard ja 9 tk paigaldus kruvid. märkus: tegelik värvi toode erineb fotograafia
10Sets Alice Akustiline Kitarr Strings Phosphor Pronks Sulamist Haava 6 Stringid Komplekt A206L SL Seotud!

10Sets Alice Akustiline Kitarr Strings Phosphor Pronks Sulamist Haava 6 Stringid Komplekt A206L SL

€31.57 €35.08
Rand: alice mudel: a206l , a206sl kogus:10 komplekti ( 6 stringid komplekt ) sobib : akustiline kitarr a206l materjal tolline mm e roostevaba teras 0.012 0.30 b roostevaba teras 0.016 on 0,41 g roostevaba teras 0.024 0.61 d phosphor pronks sulam, haava 0.032 0.81 a phosphor
Must 9 x 440mm Kitarr Truss Rod Terasest kahepoolne Reguleerimine Kitarri Kaela Varras Seotud!

Must 9 x 440mm Kitarr Truss Rod Terasest kahepoolne Reguleerimine Kitarri Kaela Varras

€0.95 €3.17
Funktsioon : 1.kahe-või kahesuunalise masti tüüp. 2.valmistatud kõrge kvaliteediga terasest, vastupidav. 3.sobib kahesuunaline reguleerimine kitarr, mida saab reguleerida reguleerimiseks üles või alla, vasakule ja paremale. kirjeldus: värv: must mategrial: teras suurus: 44x0.9x3.6cm/17.32x0.35x1.42inch(lxwxl1) kaal: 149 g pakett
Eno EX PT Mikro-21 Guitar Tuner Pedaali Tuuner Mõju Kompaktne Väikese Suurusega TC Electronics + Vaba Pesa Seotud!

Eno EX PT Mikro-21 Guitar Tuner Pedaali Tuuner Mõju Kompaktne Väikese Suurusega TC Electronics + Vaba Pesa

€19.06 €25.75
Eno ex pt mikro-21 guitar tuner pedaali tuuner mõju kompaktne väikese suurusega tc electronics omadused: teaduse ja range tuning programm teha otsing täpsem ja stabiilsem väga väike ja peen true bypass dc 9v adapter power supp tehnilised andmed: sisend: 1/4 mono pesa (takistus: 1m oomi) väljund: 1/4 mono pesa power nõuded:
10x Metallist Kitarri Strap Lock Nupud Kitarr Bass Ukulele Mandoliin Banjo Seotud!

10x Metallist Kitarri Strap Lock Nupud Kitarr Bass Ukulele Mandoliin Banjo

€2.74 €4.81
Kirjeldus: - komplekt 10tk metallist kitarri strap lock nupp luku jaoks, kitarr, bass ukulele osad, tarvikud. - mõeldud enamik tüüpi kitarri. - lihtne paigaldada ja mugav kasutada. - materjal: metall pakett sisaldab: 10 tükki kitarri rihm lukk
10 Töö Leek Kolju Muster 0.7 mm Vastupidav Kitarr Kirkad Plectrums Seotud!

10 Töö Leek Kolju Muster 0.7 mm Vastupidav Kitarr Kirkad Plectrums

€2.85 €3.71
Funktsioon: 1.iga toode on unikaalne tootmise osa number silti, sisemine pakett, mis tõendab, see on kvalifitseeritud,mis hõlmab osa number,mudel, number ja kontrollimise kuupäev andmed; 2.kui teil on küsimusi punkt,palume tootmise osa number kontrollimiseks,sinu kasum on garanteeritud. 3.kitarr korja kuju unikaalne muster mugav mängides 4.sile
D'andrea CP23 Christian Kitarr Korja Valima Vahendaja - Risti, Ichthus, Tuvi, Fleur de Lis Seotud!

D'andrea CP23 Christian Kitarr Korja Valima Vahendaja - Risti, Ichthus, Tuvi, Fleur de Lis

€0.73
Christian kirkad d'andrea usa on kristlik kirkad on toodetud v-vaik ja kaunistatud valige ülistusjuht sümbolid.must ja valge kristlik kirkad on saadaval eraldi.uhkelt made in usa! märkus: 1. näidik selgitada: t/õhuke: 0.46 mm m/med/keskmine: 0.71 mm h/raske: 0.96 mm 2. must/valge tähendab, tausta värvi valida. 3. värvi disain
2 Tüüpi Wall Mount Seista Omanik Hammas Ekraan Kitarri Stand Riidepuu Konksu Horisontaalne või Vertikaalne Hoidik Kõige Kitarr Seotud!

2 Tüüpi Wall Mount Seista Omanik Hammas Ekraan Kitarri Stand Riidepuu Konksu Horisontaalne või Vertikaalne Hoidik Kõige Kitarr

€5.99 €7.49
Kitarri stand riidepuu konksu horisontaalne kitarr wall mount seista omanik hammas ekraan omanik 2 stiili valida(palun valida kumba te soovite) stiilis 1: värv: must materjal: abs suurus: kitarr riidepuu: 13*6.5*3.5 cm-5.11*2.7*1.37 tolli kruvid: 2cm-0.8-tollised kruvid omanik: 3cm-1.2 tolline omadused: 1. suurendada vahemikus algatusel ja flexibilty. 2. leevendada
Alnico V Kitarr Pikap Single Coil Humbucker Pickup Kaela Keskmine Sild Seatud ST Beez Elektriline singlGuitar Osad Tarvikud Seotud!

Alnico V Kitarr Pikap Single Coil Humbucker Pickup Kaela Keskmine Sild Seatud ST Beez Elektriline singlGuitar Osad Tarvikud

€12.90 €22.25
Alnico v kitarr pikap single coil humbucker pickup kaela keskmine sild seatud st beez elektriline singlguitar osad tarvikud kirjeldus: täiesti uus ja kvaliteetne kaela/keskmine/bridge single coil pickup seatud electric guitar tagurpidi keritud/reverse polarity lähis pikap tühistab hum aastal pikap-lüliti asendit, kaks ja neli alnico 5 magnetid