Kiire ja tasuta shipping nüüd!

  • Pilt /86724/Kaish-usa-inglise-spec-lp-kitarr-speed-dial-nupud-24-1_share/upload.jpeg
  • Pilt /86724/Kaish-usa-inglise-spec-lp-kitarr-speed-dial-nupud-24-2_share/upload.jpeg
  • Pilt /86724/Kaish-usa-inglise-spec-lp-kitarr-speed-dial-nupud-24-3_share/upload.jpeg
  • Pilt /86724/Kaish-usa-inglise-spec-lp-kitarr-speed-dial-nupud-24-4_share/upload.jpeg
  • Pilt /86724/Kaish-usa-inglise-spec-lp-kitarr-speed-dial-nupud-24-5_share/upload.jpeg
  • Pilt /86724/Kaish-usa-inglise-spec-lp-kitarr-speed-dial-nupud-24-6_share/upload.jpeg

KAISH USA/Inglise Spec LP Kitarr Speed Dial Nupud 24 Trahvi Ik juhtnupud jaoks Gibson Les Pauls või CTS-Potid

€10.01 €11.13

Lisa Soovinimekirja
  • Sku: 386724
  • Kategooria: Keelpille
  • Kättesaadavus: Laos
  • Silt: komplekt strato cts, les paul baar, gibson les paul diy, ülemaailmse les paul kitarr, mütsid les paul, wes paul kitarr, sg paul kitarr, paul gibson electric guitar, tuunerid les paul, kitarr les paull juunior

Nupud ainult fit kitarri või bassid USA 24 peened kõverad split võlli potid, nad EI mahu meetriline 18 jäme kõverad split võlli potid koos 5.8 mm läbimõõduga.Selleks, et saada õiged nupud oma potid, palun eemaldage praegune nupud oma kitarri, count splaini oma potti, kui nad on 10 mõlemal pool, oma potid on vaja 24 trahvi astlad nupud; kui nad on 8 üks pool, oma potid vajavad 18 Jäme kõverad nupud; Palun vaadake meie fotod viide

Vajutage sobivad nupud

Hästi tehtud kvaliteet, kitarr nupud, ei ole odav või halvem nupud turul

Palun veenduge, et kontrollida splaini oma potid enne tellimist

4 Nupud

Makse peab olema laekunud hiljemalt 7 päeva jooksul pärast enampakkumiste lõppenud.me saata võimalikult kiiresti pärast seda, kui on tasutud.

Me laev 2 tööpäeva jooksul .Enamik meie kaubad on tarnitud kaudu tavalise majanduse Õhu Postitus ilma jälgimise viide, kui soovite lisada jälgimise viide paki, täiendav $4.00 jaoks läheb vaja shipping.Palun maksa palju tähelepanu, et see termin, enne kui osta.

Me ei aktsepteeri ühendada shipping.Kui soovite taotleda nii hulgi-tsitaat, palun võtke meiega ühendust, et kinnitada, laevandus tasud esimene.

Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need kulud on ostja ' s vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

Me laev aadressile, mille sisestasite ajal kassasse protsessi, mitte oma PayPal postiaadress.

See on rahvusvaheline post Hiinast kogu Maailmas.Tavapärane tarneaeg on umbes 10-20 tööpäeva Ameerika ühendriike ja 15-25 tööpäeva teistes riikides, palun helde sellest aru saada.

Kontrollida oma tellimuse kohe, kui sa neid vastu võtta.Kõik nõuded (kahjustatud, puuduvad või valed kirjed) tuleb esitada 7 päeva jooksul alates päevast, kui te neid vastu võtta.

Rikkis, Et:

Kui, et olete saanud, on tootja viga, palun e-posti, meile pilte defektne, punkt kohe.Me ei pea teid tagasi saata defektne osa enne me laeva teil asendamine.Niipea, kui saame defektne osa ja kontrollima seda, me saame asendada oma teel olete.

Kahjustatud Transiidi:

Kontrollida oma paketi(s), enne kui seda vastu võtmast.Kui näed tahes kahjude ja/või tõendite võltsimine välispakendil peate veenduma, et kohaletoimetamine isik teeb seda kahju tarne kättesaamist.Kui olete teinud kindlasti märkus kahju on tarne kättesaamist, ütle kohaletoimetamise juht, et te keelduda kahjustatud pakett, siis võtke meiega kohe.Niipea, kui me kinnitame oma vedaja, me saame asendada oma teel olete.

Puudu Tellimusi:

Kui te olete saanud osalise tellimus, võtke meiega kohe.Sel juhul, palun e-posti, meile pilte osalise et olete saanud.Niipea, kui me kinnitame, et meie laevandus dept., me võtame asendamine tema teel teile.

Vale Tellimusi:

Kui teile saadeti objekt, et sa ei tellimus, võtke meiega kohe.Sel juhul, palun e-posti, meile pilte punkti sa said.Niipea, kui me kinnitame, et meie laevandus dept., me võtame asendamine tema teel teile.

Ühesõnaga, Kui teil on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust esimesena!me lahendame oma probleeme nii kiiresti kui võimalik.Palun ärge avage vaidluse kergelt enne võtke meiega ühendust, mis ei soodusta, et probleem lahendada.Täname oma arusaamist!

Me hindame kõiki äri klientidele, kui olete rahul meie üksused ja teenust, palun jätke positiivne tagasiside ja andke meile 5 star rating hinded.Kui sul on probleeme, võtke kindlasti meiega ühendust võtta esimese ja me püüame oma parima, et lahendada probleeme.

Kui teil on küsimusi või probleeme, Võtke julgelt meiega ühendust,Meil on vastus teile 24 tunni jooksul.Palun vaadake meie tingimusi ja kirjeldust hoolikalt, enne kui pakkumist.

Brändi Nimi - KAISH
Päritolu - Mandri-Hiina
Tüüp - muud
Anonymous

Täiuslik.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Kliendid otsivad ka:

LOMMI Alice A803 4/4 Tšello Stringid Komplekt Tšello Stringid A/D/G/C Terasest Core uushõbe Haava nikeldatud Ball End Sulamist Likvideerimine Seotud!

LOMMI Alice A803 4/4 Tšello Stringid Komplekt Tšello Stringid A/D/G/C Terasest Core uushõbe Haava nikeldatud Ball End Sulamist Likvideerimine

€7.40 €7.78
Omadused: täiesti uus ja kvaliteetne. mõeldud tšello. mugav mängida. vastupidav ja taskukohane. hea valik muusikasõpradele. valmistatud terasest core/nikkel hõbe haava/nikeldatud palli lõpuni. tehnilised andmed: tootja: alice mudel: a803 sobib: 4/4 tšello string materjal: a-1. terasest südamikuga ,valge, pronks,
10Sets Alice Erhu Stringid Hõbedane Värv Roostevabast Terasest, Keelpilli Urheen String Seade AT9 Seotud!

10Sets Alice Erhu Stringid Hõbedane Värv Roostevabast Terasest, Keelpilli Urheen String Seade AT9

€13.44 €19.20
10sets alice erhu stringid hõbedane värv roostevabast terasest, keelpilli urheen string seade at9 omadused: täiesti uus ja kvaliteetne ühtlaselt pinge, muhe ja läbipaistev tämbri, kuni kontsertettekanne standard praktiline ja armas tarvikud erhu ergonoomiline disain stringid professionaalne ja vastupidav keelpilli osa tehnilised
Flamenco Klassikaline Kitarr 6 String Solid Kuusk Top 39 Tolline Klassikalise Kitarri Kõrge Läikiv Koos Luu Mutter Ja Sild Seotud!

Flamenco Klassikaline Kitarr 6 String Solid Kuusk Top 39 Tolline Klassikalise Kitarri Kõrge Läikiv Koos Luu Mutter Ja Sild

€112.68 €132.56
Flamenco klassikaline kitarr 6 string solid kuusk top 39 tolline klassikalise kitarri kõrge läikiv koos luu mutter ja sild suurus: 39 tolli top: solid kuusk back & pool: model1 roosipuu mudel 2 lamapuidu kael: mahagon fretboard: sünteetiline puit frets: 20f masin juhataja: chrome diecast viimistlus: kõrgläikega värv:
5TK/Palju Electric Guitar Mõju Pedaali Lüliti Nupp Kork Plastikust Footswitch Torukübar Kaitsja, Nupp, Kaitseraud Seotud!

5TK/Palju Electric Guitar Mõju Pedaali Lüliti Nupp Kork Plastikust Footswitch Torukübar Kaitsja, Nupp, Kaitseraud

€2.15 €2.87
Pakett sisaldab: 5 tk kitarr mõju footswitch torukübar s toote täiendatakse pidevalt, välimus ja värvus võivad olla muudetud, siis palun ära pahanda.ja võtta arvesse enne tellimuse kui teil on taotluse värvi või välimus. materjal: abs materjalist funktsioon: kaitsta mõjutaja pedaali küünte kohaldamisala: elektriline kitarr mõju toote
Kroomitud Metallist Electric Bass String Honorar 6.65 Kõrgus Seotud!

Kroomitud Metallist Electric Bass String Honorar 6.65 Kõrgus

€1.00 €1.31
100% täiesti uus,ei ole kunagi kasutanud elemendi värv võib erineda pildil, sest aberratsiooni viimistlus: kroom see on väike ketas, mida kasutatakse pöördpea mitte-lõi bass kaela,mida kasutatakse pull strings alla, et anda neile corret pigi neil on kaks sooned põhjas plaadi, kus stringid ülejäänud need ei tohi, kui teil on jazz või
1Set Electric guitar toon tuunerid 3L3R Antiik Pronks J04 Kitarri Häälestamine Pesulõksud Electric Guitar masin juhataja Seotud!

1Set Electric guitar toon tuunerid 3L3R Antiik Pronks J04 Kitarri Häälestamine Pesulõksud Electric Guitar masin juhataja

€23.16 €28.95
Kliendi andmed 1.toote pildid seitsme päeva jooksul pärast saadetise, palun veenduge, et laevandus aadress on õige.meie tooted on uued tooted, seal töötavad töötajad kvaliteeti ja kvantiteeti enne saatmist kontrolli, palun klientidele tundma. 2.kirjed veetakse poolt ems.reach on enamiku riikide jooksul 7 kuni 15 tööpäeva.see on usa.kanada.austraalia.
Reguleeritav Puhtast Puuvillast Kitarri Rihm Akustiliste Electric Bass Kitarr muusikariista 3 Värvid Vabatahtlik Seotud!

Reguleeritav Puhtast Puuvillast Kitarri Rihm Akustiliste Electric Bass Kitarr muusikariista 3 Värvid Vabatahtlik

€4.24 €6.33
Kirjeldus stiil:puhas värv min pikkus: 86cm / 33.8582 tolli max pikkus: 150cm / 59.055 tolli head materjali:pu nahk peamine materjal:puuvill laius: 5cm / 1.9685 tolli värv:kollane / roheline / must omadused: - puhtast puuvillast kitarr rihmad lihtne stiil ja praktiline, tugev ja vastupidav. - tagada, et kasutajad,
5tk Käsitöö Klassikaline Kitarr Puit Headplate Pea Vineerist Kitarr Shell Leht Headplate Asendamine DIY Kitarr tööriistade Osad Seotud!

5tk Käsitöö Klassikaline Kitarr Puit Headplate Pea Vineerist Kitarr Shell Leht Headplate Asendamine DIY Kitarr tööriistade Osad

€1.44 €2.33
Kirjeldus: kasutamine: diy dekoratiivsed kitarr juhataja suur diy oma kitarri ja luthiers. hea kitarr varuosi. sobib akustiline ja klassikaline kitarr. näpunäide: tera naturaalne puit on natuke erinevad. kirjeldus: materjal: puust suurus graafik: ühe lehe suurus: 200x90x0.55mm / 7.87x2.35x0.02inch pakett sisaldab: 5
Coolmusic Unikaalne 10G Elektri Kitarri Võimendi Kõlariga Kaasaskantav Bluetooth Combo AMP koos moonutav Mõju Bass Treble Ekvalaiser Seotud!

Coolmusic Unikaalne 10G Elektri Kitarri Võimendi Kõlariga Kaasaskantav Bluetooth Combo AMP koos moonutav Mõju Bass Treble Ekvalaiser

€81.83 €167.00
Coolmusic obb unique10g elektri kitarri võimendi kõlariga, bluetooth kaasaskantav amp koos moonutav mõju bass treble ekvalaiser kompaktne combo kaasaskantav kõlar enne oma shopping,palun veenduge, et kas te peate maksma tollivormistuse tulumaksu,see sõltub eri riikides,mõnes riigis ei pea tulumaksu,kuid mõnes riigis on vaja,ja mõned riigid maks võib
Vintage Wilkinson Tremolo Silla WOV01 Painutatud Terasest Sadulad Fitable jaoks Fender Stratocaster ST Electric Guitar Chrome Seotud!

Vintage Wilkinson Tremolo Silla WOV01 Painutatud Terasest Sadulad Fitable jaoks Fender Stratocaster ST Electric Guitar Chrome

€14.25 €17.81
Toote tutvustus . classic 6 kruvi, contempary 2 pivot . traditsiooniline painutatud terasest klassikaline vibrato sillad, 6 kruvi ülemine plaat. . vahe kinnitusava 56mm . kroomitud alusplaat ja nikli sadulad . alusplaadi andsaddles aremade terasest,plokk on valmistatud diecast tsink . sild on tehtud oem tehase china alusel trev wilkinson
Lepa Puidust 2 Töö Tele Kitarr Keha Elektri Kitarr kõrgläikega Keha Lõpetanud Tele Kitarr Komplektid Hoone Osad Seotud!

Lepa Puidust 2 Töö Tele Kitarr Keha Elektri Kitarr kõrgläikega Keha Lõpetanud Tele Kitarr Komplektid Hoone Osad

€60.47 €71.15
Seisukord:brand new kere materjal: 2 tk lepp puit paksus: 43mm stiil: tele pikap stiil ühendus groove mõõdud: laius: 55.6 mm, sügavus: 16,5 mm
Metallist Kroomitud Ühe jala Taga - nikeldatud Banjo Vahend Asendamine Seotud!

Metallist Kroomitud Ühe jala Taga - nikeldatud Banjo Vahend Asendamine

€3.27 €5.19
Kirjeldus: suurepärase kvaliteediga banjo taga koos ühe jala desig ideaalne taastamine vintage mudel bandžod sobib konsool koos kahe peale rim konksud poleeritud peegel viimistlus tsingi sulam, materjali, värvi hõbeda tooni kirjeldus: materjal: metall värv: hõbedane suurus graafik: umbes. 180.5x13mm/7.11x0.51inch. pakett
YEANLING Kampol NO303 Puidust Kast Tolmust Vaba ja Tugev Küljes Kampol jaoks Viiul Vioola Tšello Vibud Seotud!

YEANLING Kampol NO303 Puidust Kast Tolmust Vaba ja Tugev Küljes Kampol jaoks Viiul Vioola Tšello Vibud

€3.17 €4.23
Yeanling rosin nr 303 puidust kast tolmust vaba ja tugev küljes kampol jaoks viiul vioola tšello vibud kirjeldus: seeria kampol toote tulevad kõrge kvaliteediga ,tolmuvaba ja tugev küljes charactertistics.nende eelis võimaldab kiire sõnastamise ja värvikas liigutav toon, kui muusika instrumendi. omadused: 1.uus ja kõrge qualitya 2.parandab
Kitarr Põranda Stand Omanik Kaasaskantav Bass, Lauto Display Rack Electric Guitar Bracket Muusikariistade Tarvikud Seotud!

Kitarr Põranda Stand Omanik Kaasaskantav Bass, Lauto Display Rack Electric Guitar Bracket Muusikariistade Tarvikud

€11.13 €15.05
Spa tõmmata ostjate tähelepanu: kui aadress sisaldab järgmisi postiindeks palun ärge valige spa tõmmata ladu. zip kood algab 51 /52/ 07 /35 /38. välismaal ladu ei saa kätte. muidu me saata, et hiina laost. muidu me saata, et hiina laost. kitarr põranda stand omanik kaasaskantav bass, lauto display rack electric guitar bracket muusikariistade
1 Töö Tele Electric Guitar Kontrolli Plaat 8.4 MM/9.4 MM CTS/Alpha Potentsiomeeter(POTT) Seotud!

1 Töö Tele Electric Guitar Kontrolli Plaat 8.4 MM/9.4 MM CTS/Alpha Potentsiomeeter(POTT)

€3.39 €4.23
Toote tutvustus : toode: elektriline kitarr tõrje plaat kirjeldus : vaadake andmed märgitud pildil tootmise koht: guitarfamily made in korea värv: nagu pildil kroom , nikkel , kuld kaal: 80g/tükk olulised nõuanded: 1 .meie toodete hinnad ja veohinnad on moodustatud .kui ostad ühe toote või mitu ühesuguste toodete , palun kliki
Kolmnurk Kitarr Kirkad Juhul, Ehtne Nahk Plectrums Tasku Kate nii, Ladustamise Pehme Kott Kuju Kimbule Kitarri Tarvikud Seotud!

Kolmnurk Kitarr Kirkad Juhul, Ehtne Nahk Plectrums Tasku Kate nii, Ladustamise Pehme Kott Kuju Kimbule Kitarri Tarvikud

€2.59 €3.75
>> kirjeldus kogus: 1 värv: must / sügav pruun / helepruun tüüp: korja paksus: universaalne materjal: ehtne nahk omadused: kvaliteetne ehtne nahk, pehme tundub. - suure võimsusega kolmnurga kuju mahutada rohkem kui 10tk kitarr kirkad. - lihtne kaasas kanda võtmehoidja. - topelt avamine disain, lihtne võtta kirkad.taotluse esitamise koht:
Electric Guitar läbi keha tagant plaat 6 Pael string plaat Sild läbi keha String Puks Metallist Plaat Seotud!

Electric Guitar läbi keha tagant plaat 6 Pael string plaat Sild läbi keha String Puks Metallist Plaat

€3.22 €3.66
Electric guitar läbi keha tagant plaat 6 pael string plaat sild läbi keha lukk string varrukas brand new valmistatud kvaliteetsest metallist.teha toode, mis on tugevam ja vastupidavam. see toode on väga mugavuse teha. pikk vastupidavus ja korrosioonikindlus, teha string muutub kiire ja lihtne. electric guitar osad silla string thru kere ferrules
Kaynes Messing Kitarri Tremolo Relvastusele Reguleerija Tremsetter Komplekt Kitarri Sild, Korgiga Tremolo Stabilizer Korgiga Komplekt Seotud!

Kaynes Messing Kitarri Tremolo Relvastusele Reguleerija Tremsetter Komplekt Kitarri Sild, Korgiga Tremolo Stabilizer Korgiga Komplekt

€16.15 €32.29
Hästi ehitatud ja valmistatud tahke messingist, vastupidav ja tugev hoiab oma tremolo tune, jääb tune ja on väga lihtne häälestada ilma muude stringid läheb häälest ära parandada stabiilsust ujuva tremolo; annab kindla stabiliseeriv alus, et hoida oma kitarri häälestada ta naaseb automaatselt oma täis-floating tremolo, et selle täpne null