Kiire ja tasuta shipping nüüd!

  • Pilt /9347/Extremerate-kohandatud-joker-soft-touch-käepide-ees-1_share/upload.jpeg
  • Pilt /9347/Extremerate-kohandatud-joker-soft-touch-käepide-ees-2_share/upload.jpeg
  • Pilt /9347/Extremerate-kohandatud-joker-soft-touch-käepide-ees-3_share/upload.jpeg
  • Pilt /9347/Extremerate-kohandatud-joker-soft-touch-käepide-ees-4_share/upload.jpeg
  • Pilt /9347/Extremerate-kohandatud-joker-soft-touch-käepide-ees-5_share/upload.jpeg
  • Pilt /9347/Extremerate-kohandatud-joker-soft-touch-käepide-ees-6_share/upload.jpeg

eXtremeRate Kohandatud Joker Soft Touch Käepide Ees Eluaseme Shell Plaanseib Xbox Üks S & Xbox Üks X Töötleja

€17.27 €17.81

Lisa Soovinimekirja
  • Sku: 39347
  • Kategooria: Video Mängud
  • Kättesaadavus: Laos
  • Silt: läbipaistev extremerate, kleebis xbox joker, xbox keha kest, extremerate xbox rgb, xbox d kest, disainer joker joonis, extremerate wii, kontrolli xbox custm, joonis xbox x, xbox x töötleja kohandatud

Me teame, et teie töötleja on rohkem kui lihtsalt plastikust tarvikut.See on sinu kaaslane, oma tiiva mees, oma lahing sõber.See on põhjus, miks me kasutame ainult parimaid osi ja kõige eredad värvid, et tagada meie kontrollerid on kõrgeima kvaliteediga.Uskuge mind, teie sõber saab imetleda sa pärast installi see eksklusiivne plaanseib kest.

Loe Enne Ostu: 1, Palun kontrollige teine pilt kandmise.See toode sobib Xbox Üks X töötleja, sobib Xbox Üks S töötleja; See ei sobi Xbox Üks Eliit töötleja, Xbox Üks standard töötleja. 2, See on plaanseib shell puhul töötleja.Vastutava töötleja, põhja shell, nupud ja muud osad ei kuulu. 3, Nõutav kliente peale töötleja asendada oma shell; Vajalik klientidele mugav kontroller rajatised;Saada videoinstallatsioon juhend otsides "Extremerate Xbox Üks S X Töötleja Plaanseib" Youtube ' is. 4, tekstuuri, ei ole kummeeritud viimistlus.Selle asemel, see on semi-slick, matt pehme plastikust.

Toote Funktsioon: joker mustriline tundub hea.

Suur sile grip, soft touch käes ja tundub siidine.

Anti slip, higi vaba, pikaks ajaks mängu mängima.

Valmistatud vastupidavast mittetoksiline ABS plastikust.Lõhn tasuta.Täiesti sobib masti kõik küljed; Istuda korralikult kõik klipid.See on ilus muutus üles igav tavaline must ilma veeta ton $$$.

Pakett Sisaldab: 1*Esi-Shell-1*T8H kruvikeeraja 7* Kruvid

Tasumine

1)Me aktsepteerime Alipay.West Union,LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsess, TINGDEPOSIIDILEPING.

2)Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3)Kui te ei saa vaadata läbi kohe pärast enampakkumise sulgege,palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Makse.

Märkus: Kui te olete otsustanud osta see element,palun tasuda võimalikult kiiresti,kui võimalik, nii et me saadame teile kiiremini.

Vedu

EMS:Reach enamik riike jooksul 6 kuni 8 päeva.

DHL:Reach enamik riike jooksul 4 kuni 5 päeva.

FEDEX:Reach enamik riike jooksul 2 kuni 6 päeva.

Hiina Post:Reach enamik riike jooksul 15 kuni 30 päeva.

Garantii

12 kuu tootja piiratud garantii defektiga tooted.

Kui soovite, et saada tagasi defektsed tooted,siis kõigepealt meiega ühendust ja saada meile pildid või video,me arutada meetod, et lahendada see probleem sul.

Palun saada defektiga tooted jooksul garantii prriod.

Me veenduge, et tooted on täielikult kaitstud, kohaletoimetamine, kui pakendamine,ja me teeme oma parima, et vältida kahju transport.

100% Reaalne Pilt.

Toetust Tagasi

1) Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva,siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.Ei ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2) Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number,konkreetset põhjust tagasi,ja oma po#.

3) Me toetuse OMA TÄIELIKU WINNIGN PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas,PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates 3dmax.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4) Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Tagasiside

1) Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

2) Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut,me sincerel kutsume teid jätta positiivse tagasiside (Viis Tärni) usa kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut,kuid see 1 minut on äärmiselt oluline tähendus meile.

3) Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!

Brändi Nimi - eXtremeRate
Ühilduva Mark/Mudel - Microsoft
Ühilduv Microsoft Mudel - Üks Xbox
Päritolu - Mandri-Hiina
Mudeli Number - Xbox Üks S Töötleja, Xbox Üks X töötleja

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Kliendid otsivad ka:

3RCA 1,8 m 9-pin Audio-Video, AV-Kaabel Sega Genesis 2 3 Mängu A/V Ühenduse Adapter, Juhe Traat SEGA Genesis Seotud!

3RCA 1,8 m 9-pin Audio-Video, AV-Kaabel Sega Genesis 2 3 Mängu A/V Ühenduse Adapter, Juhe Traat SEGA Genesis

€0.77 €1.32
3rca 1,8 m 9-pin audio-video, av-kaabel sega genesis 2 või 3 kirjeldus objekt on 9-pin audio-video, av-kaabel.desined jaoks sega genesis 2 või sega genesis 3. omadused: täiesti uus asendamine rca audio-video kaabli kvaliteetne ülekande video ja heli läbi composite rca ühendus see kaabel on 180cm pikk ja see on täiesti uus kirjeldus: 100%
Drop shipping Ipega PG-9163 Tomahawk jaoks Lüliti Gamepad NS Palmer Käepide Plug and Play Nintendo Lüliti NS Seotud!

Drop shipping Ipega PG-9163 Tomahawk jaoks Lüliti Gamepad NS Palmer Käepide Plug and Play Nintendo Lüliti NS

€24.22 €25.50
1. see toode on spetsiaalne käepide n-lüliti suurarvuti, sobib mängib n-lüliti vastuvõtva mängud; 2. see toode on plug and play, ilma keeruka operatsiooni läbi type-c-mees, n-ja r-lüliti vastuvõtva kontrolli mängu operatsiooni vastuvõtva; 3. ergonoomiline disain, mugav käepide, ilus tunne, disain, tõhusalt leevendada sõrme väsimus, lihtne
Lahe Draakon Lüliti Puhul Kaitsev Kest Nintendo Lüliti, Pehme Kaas JoyCon Töötleja Puhul Nintendo Lüliti Tarvikud Seotud!

Lahe Draakon Lüliti Puhul Kaitsev Kest Nintendo Lüliti, Pehme Kaas JoyCon Töötleja Puhul Nintendo Lüliti Tarvikud

€12.91 €25.31
Lahe draakon pehme tpu kest nintendo lüliti rõõmu-con mängukonsool karpi nintendo lüliti tarvikud omadused: -aktiveerige kaitsev kest, töötada disaini, täis girly südamed -hiljuti uuendatud kaitse, anti-shock ja anti-sügisel, professionaalne kaitse -täielik komplekt kaitse, jagatud viie-osaline komplekt, lihtne paigaldus -, teadus-kaitse -kõrge
Asendaja SOCIALI SP Kuma öösel GITD Helendav selge sinine Korpus kest Nintendo game boy Advance SP konsooli Seotud!

Asendaja SOCIALI SP Kuma öösel GITD Helendav selge sinine Korpus kest Nintendo game boy Advance SP konsooli

€16.69
Asendaja sociali sp kuma öösel gitd helendav selge sinine korpus kest nintendo game boy advance sp konsooli hinged (spin telg) ja helitugevuse nupp ei kuulu.meie selge korpused on võimalik ainult kooskõlas originaal hinged (spin-telg).see ei saa toetada oem versiooni. pakkimine kaasa: 1x kest 1x plastikust ekraani objektiiv 1x pulk silt 2x
10 TK palju Asendamine Juhtida Laser Objektiivi RAF-3350 W-i-i-R-AF-3350 Laser Objektiiv Seotud!

10 TK palju Asendamine Juhtida Laser Objektiivi RAF-3350 W-i-i-R-AF-3350 Laser Objektiiv

€47.83 €59.05
80% brand new ei brand new asendamine raf-3350 sõita laseri lääts wii raf 3350 laser objektiiv kolmanda isiku toote 10 tk × raf-3350 sõita laser objektiiv 3dmax.ee toetab visa, mastercard, maestro deebetkaart, western union, ja pangaülekandega pankade vahendusel.et rohkem teada makseviisid 3dmax.ee, siis palun vaadake help center kui
Plasti Täis koorega juhul asendaja SNK NGPC NEO GEO POCKET COLOR maja shell remont Seotud!

Plasti Täis koorega juhul asendaja SNK NGPC NEO GEO POCKET COLOR maja shell remont

€24.21 €26.90
Plasti täis koorega juhul asendaja snk ngpc neo geo pocket color maja shell remont kolmanda isiku toote kõrge kvaliteediga abs plasti täis koorega juhul asendaja snk ngpc neo geo pocket color maja shell remont 1 komplekt × plastist
5V 12V 24V USB-75mm x 30mm Turbiini Tsentrifugaal-Ventilaatori jahutusventilaator Seotud!

5V 12V 24V USB-75mm x 30mm Turbiini Tsentrifugaal-Ventilaatori jahutusventilaator

€3.13 €4.60
Omadused: lihtne paigaldada, tugev ja vastupidav spetsifikatsioon: 100% uus ja kvaliteetne suurus:75x75x30mm pinge: 5v,12v,24v nimivool: 0.4 a connecter: usb kiirus: 3000rpm õhuvool:11.5 cfm müra:37dba laagri tüüp: sleeve laager kaabli pikkus: 35cm või 13.8 cm elu: 35000 tundi pakett sisaldab : 1
Portable Hard Veavad Stetoskoop puhul 3M Littmann Classic III/ Littman Kardioloogia 4/ MDF/Omron Stetoskoop LED Penlight Seotud!

Portable Hard Veavad Stetoskoop puhul 3M Littmann Classic III/ Littman Kardioloogia 4/ MDF/Omron Stetoskoop LED Penlight

€11.13 €13.90
Kirjeldus: see premium raske eva juhul on tugev, vastupidav ja pakub kõige kõrgema tasemega kaitset elemente, hoides oma stetoskoop ohutu ja turvaline iganes sa minna.pehme vooder sees ja mezzanine muuta oma stetoskoop ja muud tarvikud rohkem ohutu ja korralik funktsioon: 1. seisukord: 100% uhiuue ja kõrge kvaliteedi. 2. materjal: pu +eva nahk 3.
5tk/palju SN61112B5DGGR SN61112B5 TSSOP80 high performance audio modulaator kiip Seotud!

5tk/palju SN61112B5DGGR SN61112B5 TSSOP80 high performance audio modulaator kiip

€13.55 €14.25
5tk/palju sn61112b5dggr sn61112b5 tssop80 high performance audio modulaator kiip
Freeshipping AT27LV010A-70JU AT27LV010A AT27LV010 Seotud!

Freeshipping AT27LV010A-70JU AT27LV010A AT27LV010

€17.80 €24.05
Tere tulemast meie poodi, kui ostate suurema koguse, siis palun võtke meiega ühendust kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor tingdeposiidileping kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul. 1. worldwide shipping. (välja arvatud
PS3 Naha kleebis Seotud!

PS3 Naha kleebis

€9.77 €17.77
Vaja kaubamärgi kujunduse? allpool on link meie kõigi kujunduse sees, veebileht: saad seda kontrollida ja leida kujunduse, mis sulle meeldib. võta meiega nüüd!saada link nüüd!
Täielik Eluaseme Koorega Juhul Katta Plaanseib Set Remont Osa Täielik Fix Asendamine vaba kruvikeeraja jaoks Uus Nintendo 3DS XL /LL Seotud!

Täielik Eluaseme Koorega Juhul Katta Plaanseib Set Remont Osa Täielik Fix Asendamine vaba kruvikeeraja jaoks Uus Nintendo 3DS XL /LL

€12.97
Modname=ckeditor täielik eluaseme koorega juhul katta plaanseib set remont osa täielik fix asendamine vaba kruvikeeraja jaoks uus nintendo 3ds xl /ll ühilduv mudel : full eluaseme koorega juhul katta plaanseib set remont osa täielik fix asendamine vaba kruvikeeraja jaoks uus nintendo 3ds xl /ll 1.enne shippping iga objektid on võimalik katsetada
Kontrolli Dock Laadimiseks Sony Playstation Play Station PS 5 PS5 Töötleja Aku Laadija Gamepad Docking Tarvikud Juhtnuppu Seotud!

Kontrolli Dock Laadimiseks Sony Playstation Play Station PS 5 PS5 Töötleja Aku Laadija Gamepad Docking Tarvikud Juhtnuppu

€13.73 €24.08
Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul pärast tellimuse. kui teil on mingeid probleeme maksmisega,siis palun võtke meiega ühendust niipea kui võimalik. pakume 30 päeva garantii. kui objekt on vigane,palun teavitage meid sellest 3 päeva jooksul pärast sünnitust. kõik kaubad tuleb tagastada algses seisukorras,et kvaliteedi eest tagasi või
35V1000UF suure sageduse madal takistus elektrolüütiline kondensaator 1000UF 35V 10*20MM Seotud!

35V1000UF suure sageduse madal takistus elektrolüütiline kondensaator 1000UF 35V 10*20MM

€24.50
35v1000uf suure sageduse madal takistus elektrolüütiline kondensaator 1000uf 35v 10*20mm
Kaabel audio-Video, AV-Sega Saturn A/V 6ft Jalad RCA Kaabel sobib ühendusjuhe Seotud!

Kaabel audio-Video, AV-Sega Saturn A/V 6ft Jalad RCA Kaabel sobib ühendusjuhe

€3.20 €4.10
Audio av-rca kaabel juhe must sega saturn retro-bit 10 pin kirjeldus: sobib platvorm: jaoks sega saturn seisukord: uus värv: must tüüp: a/v-kaabel, a/v-kaabli ühendus: komposiit/rca kaal: 0.375 lbs.sisaldab: 1 kaabel neid video kaablid, võimaldab teil ühendada oma sega saturn peaaegu mis tahes kaasaegse teleri.kui teleril on standardne komposiit (rca-stiilis)
Nintendo Wii Kiusame Tasuta Plug and Play Wii HDMI-ühilduv 1080p Konverteri Adapter Wii2hdmi 3.5 mm Audio Box Seotud!

Nintendo Wii Kiusame Tasuta Plug and Play Wii HDMI-ühilduv 1080p Konverteri Adapter Wii2hdmi 3.5 mm Audio Box

€0.53 €1.02
Nintendo wii kiusame tasuta plug and play wii hdmi - ühilduv 1080p konverteri adapter wii2hdmi 3.5 mm audio box wii-link uus wii hdmi-ühilduv 1080p konverteri adapter wii2hdmi 3.5 mm audio box wii-link valge wii-link, on a converter for wii konsool, see väljundid video ja audio täielikult digitaalne hdmi-ühilduv formaat ja toetab kõiki wii display